- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Sağ bek oynayabilen stoperden sonra forvet oynayabilen kanat, kanat oynayabilen 10 numara, 6 numara da oynayabilen 8 numara arıyoruz biz değil mi arkadaşlar, bu transfer dönemini pek takip edemedim de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte net durum bu abi bişeye gerek yok italyaya gitmeyede gerek yok sosyal medyaya baksan hakanın 20 den aşağı ruizin 30 dan aşağı lokmanın 40 dan aşağı bitmeyeceğini anlarsınZaten yazın haber çıkmıştı diye hatırlıyorum. Misal x oyuncu için masaya oturdun adamlar 20 istiyormuş bizimkiler misal 9 veriyor. Sonra biraz çıkın dediklerinde ne yaparsın mesela 10+ bilmem ne bonusu dersin dimi? Bizimkiler 9m dan 9.1 a falan çıkıyormuş böyle sidik zoruyla pazarlık yaparsan karşı tarafı da delirtirsin
Son alternatif topa dokunabilen topçu kriterimizSağ bek oynayabilen stoperden sonra forvet oynayabilen kanat, kanat oynayabilen 10 numara, 6 numara da oynayabilen 8 numara arıyoruz biz değil mi arkadaşlar, bu transfer dönemini pek takip edemedim de.
Altindaymis diyor ertan15‘e hayir demem Onyedika icin
Çok pis dolandırılıyoruz varya. Öyle böyle değil. Belçika takımı iyi oyuncusunu satacak, devre arasında, hem de 15 altına.Altindaymis diyor ertan
Millet alışverişte görsün lafı işte ya tam olarak. Şimdi senin almak için niyetin varsa gider birsekilde alırsın. Bunların almaya niyeti yokİşte net durum bu abi bişeye gerek yok italyaya gitmeyede gerek yok sosyal medyaya baksan hakanın 20 den aşağı ruizin 30 dan aşağı lokmanın 40 dan aşağı bitmeyeceğini anlarsın
onurumun hayalindeki gs hücüm hattiDaha çok siyah zurna yarışması demek daha doğru olur.
dostum bu kadar afrikalı fazla değil miDerhal bu gün
Onyedika
Lookman
Alınmalı lookman veya gouri şart oğlu şart hücumda forvete top götüremiyoruz