Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek oynayabilen stoperden sonra forvet oynayabilen kanat, kanat oynayabilen 10 numara, 6 numara da oynayabilen 8 numara arıyoruz biz değil mi arkadaşlar, bu transfer dönemini pek takip edemedim de.

Selamün aleyküm. Mandela Keita geldi mi?

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten yazın haber çıkmıştı diye hatırlıyorum. Misal x oyuncu için masaya oturdun adamlar 20 istiyormuş bizimkiler misal 9 veriyor. Sonra biraz çıkın dediklerinde ne yaparsın mesela 10+ bilmem ne bonusu dersin dimi? Bizimkiler 9m dan 9.1 a falan çıkıyormuş böyle sidik zoruyla pazarlık yaparsan karşı tarafı da delirtirsin
İşte net durum bu abi bişeye gerek yok italyaya gitmeyede gerek yok sosyal medyaya baksan hakanın 20 den aşağı ruizin 30 dan aşağı lokmanın 40 dan aşağı bitmeyeceğini anlarsın

Derhal bu gün

Onyedika
Lookman

Alınmalı lookman veya gouri şart oğlu şart hücumda forvete top götüremiyoruz

X te büyük hesaplar yangın başlatmalı 5-10 fazladan girer ama en azından şu iş halllour

10 bin tane orta saha var ve biz hala onyedika öyle mi

Defansa ve orta sahaya yerli de alinabilir . Onu dusunmuyor muyuz berkan gitti mesela

İşte net durum bu abi bişeye gerek yok italyaya gitmeyede gerek yok sosyal medyaya baksan hakanın 20 den aşağı ruizin 30 dan aşağı lokmanın 40 dan aşağı bitmeyeceğini anlarsın
Millet alışverişte görsün lafı işte ya tam olarak. Şimdi senin almak için niyetin varsa gider birsekilde alırsın. Bunların almaya niyeti yok
Sonra döndüklerinde diyecekler ki elit oyuncuları kulüpleri çok yüksek ücret çektiler. Yaz için planlarimizi yaptık, kadromuz ligin üzerinde oyuncularımıza hocamıza ve taraftarımıza güveniyoruz. Biz bir olduk mu yapamayacağımız şey yok hebele hübele kulübe için 1-2 adam almayı düşündük yaza bomba gibi gireceğimizi herkes ocaktaki isimlerden anlasın bu arada simit sarayında 2 susamlı alana 1 susamsiz kampanyamiz devam ediyor. GS store dan 10bin lira alışveriş yapana 1 simit hediye projemizi de hayata geçiriyoruz. Taraftarımız bize inansın destek olsun. #konsantrasyon

Hoş kalın görüşürüz İstiklal marşı kapanış

Son 3,5 yılda aldığımız orta sahalar; Oliveira, Midtsjo, Demirbay, Ndombele, Sara, Lemina, İlkay
aralarında +1 yıl istikrarlı performans veren olmadı. Bu sayı Fenerbahçe'de çok daha fazla ve maliyetli.

Ama 6 milyona aldığın Toreira hepsini çırak çıkarıyor.
Bunu şunun için yazıyorum.
Bu 30'lar 40'lar nereden çıktı birinin genel kurulda sorması ve yöneten kesimin şuna yanıt verebiliyor olması lazım.
Tamam piyasa 3 yıl öncesine göre arttı ama pek tabi 10-15 milyon euro bedeller ile çok iyi oyuncular farklı takımlara transfer olabiliyor.

Bu transfer gösterişini seven ve hiç bir bilgisi olmayan adamların elinde valiz ile ülke ülke gezmesi o kadar zoruma gidiyor ki umarım her işimiz ters gider ve kimseyi alamadan transferi kapatırız. Transfer yapılmayan her gün çok mutlu oluyorum.

Bu milano da futbolcu fuarı falan mı var? Transfer piyasası milano da dönüyor sanki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt