Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu isin sonu Rapheal Onyedika olacak.

15-20m arasi bonservise gelir buyuk ihtimal

Ya abicim ne demek istiyorsun net konuşsana

Ben -tor gitsin çünkü genel olarak kötü bir os
Sen-sarayla ilkaya nazaran daha fazla top kapıyor iyidir

Bu muyuz

Şimdi jem karacan ortada kalan topları bilal kısadan 2 tane daha fazla topladı diye genel olarak çok iyi bir os mı oluyor

Olmuyor işte sende biliyon,ben de olmadığı için gitmeli diyorum

Ayrıca hangi rakipten top kapmış,rakip sırtını dönecek bunun geldiğini farketmeyecek bu müdahale EDEBİLECEK ve top da bizimkilere ulaşacak,evet oldu böyle top kapmaları ama kaç tane oldu ki,bjkli kartal kayra da bunun kadar top kapıyodur zaten nasıl bir alameti farika bu yahu,koca bi orta saha senede 3 kere böyle topa müdahale edebildi diye iyi olarak mı adlandırılır,8 milyar tane daha parametre var onları kim yapacak

Nasıl bir alameti farikadır ki bu kartal kayra da da var aynı farika
''Düzgün bi os yok ki takımda bi lemina var o da kaçak güreşiyo

Hepsinin çok fazla defosu var

4 senedir tor beyefendiye eküri bulmaya çalışıyoruz hala bulamadık,bir yerde artık durup acaba bunda mı problem var diye düşünmen lazım

X bi topçu adı geçiyo diyelim kalite oğlu kalite ama buna uymadığı için gelsin diyemiyoz alamıyoz,sonra da takımın en iyi topçusu çekiyoz saçmalığa gel

Sadece gs özelinde değil arsenalde de kimseyle yapamadı,fioda da yapamadı,uruguay mtde de yapamadı,bi burda yaptığı zannediliyor hep yanındakine suç bulunup

Ama bizi kandırabilir mi

Aslaaaaaaaaaaaaaaa

Ben adamı öyle bi yakalarım ki,şaaaakk diye enselerim foyasını çıkartırım ortaya''

Bu mesaj sana ait ve buradan alıntı yaptığım alıntıyı benim görüşüm diye yazmışım gibi saçmalıyorsun. Aklın mı yetmiyor, sabrımı mı sınıyorsun anlayamadım.

Daha fazla uzamasın lütfen, selametle...

Ulan bu kadar orta saha ismi geçti de niye Kaishu Sano ismi geçmedi, taş gibi adam 2 senedir Bundesliga 'da çok iyi işler yapıyor

Üstelik adam Japon bir kere

Beyler size müthiş bir kabus yazayım,

Sene sonu şampiyon olamıyoruz
Okan hoca ayrılıyor takımdan
Ve Dursun Özbek yönetimi tekrar seçiliyor
Eylül ayı hala yeni TD kim olacak konuşuluyor.......
şundan gelir artık dursunda biletleri formaları falan napar bilmiyorum

x360

Onyedika alınacaksa Mertens gibi bir 2. Forvet şart yaratıcılık için takıma.

Yok Hakan vs alınacaksa o zaman değil.

Bugun nathan ngoy un maci var bizim de defans lazim sayın gs yönetimi transfer ekibi izlesin iste . 4.5 a almışlar helal.olsun

Onun için yapsam Okan buruku ölümüne savunurum. 2 sene önce basladim Okan buruku elestirmeye oynattığı futbolda hayır yok dedim. Üstüne cullandilar. Zorlu yollardan geçtim Sadri hala ayaktayim
Ya bırak

Kaçınız bu forumda konuşulmayanı konuştunuz,sürüye uymadınız,sinir uçlarına dokundunuz,tepki çekersem çekeyim diye düşüncenizi yazmaktan imtina etmediniz

Hanginizde var bendeki bu koca yürek,herkes onu eleştiriyim eleştirenlerden like gelsin,savunayım savunuculardan like gelsin diyerek yazıyor mesajları kimsenin gerçek düşüncesini yazdığı yok

orta alanı yeniden dizayn etmek lazım maçına göre sara-ilkay-torreira çıkarsın ama osimhenin olmadığı hiç bir avrupa maçında varlık gösteremiyorsan , koca devrede bir tane büyük maç derbi kazanamıyorsan demek ki sorunun daha büyük olduğunu ne zaman kavrayacaklar acaba
koca orta sahanda lemina harici rakiple fiziksel olarak didişecek top çalacak başka alternatifin var mı ? yok
rakibi sindirecek orta sahan var mı ? yok
topla alan katedebilecek top taşıyacak orta sahan var mı ? yok
geçiş hücumu yediğinde rakibi karşılayacak orta sahan var mı ? belki lemina
uzaktan şut atan orta sahan var mı ? yok
pırpır rakip ceza sahasını karıştıracak orta saha 10 numaran var mı ? o da yok
işin kötüsü bunların çoğunu yapamayan sara-ilkay tarzı sadece topa basıp oyun yönlendiren sete döndüğünde belki işe yarar nitelikte yaratıcı olabilen isimler var onlarda senden daha iyi ya da eşdeğer rakiplerde ne kadar işe yaradı gördük hemen hemen hiç
hemen şu an 3 adet orta saha elzem takım için bir adet 10 no , bir adet 6 no , bir adet 8 no oyunun iki yönünü oynayan top taşıyan o küsmesin bu alınmasın diye oyuncu almıyolarsa sonları 3 kupalı hamza hamzaoğlu gibi olur

Yine sen

Yine doğru analiz

Klavyene toz değmesin kardeşim var ol

Hep bu minvalde mesajlar atmaktan bıkmadın da mottosu önde baskı olan bir hocan var ve bunu yapmak için birilerinin kaybedilen topları özellikle merkezde tekrardan takıma kazandırması gerekiyor. Elindeki oyunculardan bir tek Torreira iyi bu konuda. Tam fit olduğunda Lemina ayrı bir seviye elbette ama onu da o haliyle nadiren görebiliyoruz.

Elinde Edson-İsmail-Fred varken, üstüne Guendozi' yi aldıran, imkanları zorlayıp Kante eklemesi yapmaya çalışan Tedesco enayi mi sence mesela? Kante' yi ben de biraz fantezi görüyorum ama 4-2-3-1 oynayacaksan, merkezde iki tutucu adam oynatmak zorundasın. Tutucu derken, 3-4. bölgeye girmesinler diye ayaklarına pranga bağlanmıyor; yeri gelir, Torreira hücumcuların yapamadığını yapıp kilidi açar, yeri gelir Guendouzi en önemli maçta benzerini yapar.

Sadece denk-daha güçlü takımlara karşı değil, Alanya-Kocaeli gibi mütevazı takımlara karşı da bahsettiğim 'orta saha geçirgenliği' sorunsalını yaşamıyor muyuz? KG-GB gibi takımlar bile zorluyor da son pas-son vuruş hatası nedeniyle hedefe ulaşamıyorlar bize karşı...

Bıkmadım, takımın en önemli eksiği hücum. Hücum rotasyonu savunma rotasyonu gibi değil, orada üretmek zorundasın idare edemezsin. Önce topu kullanma sorununu çözeceksin, topu kazanma sorununu değil. Galatasaray gibi takımlar tek ön libero ve bir merkez orta saha ile oynar, oynamak zorunda. Selçuk-Melo, Oliveira-Torreira, Sara-Torreira gibi. Hücumdaki üretkenlikten taviz verilemez orta sıra takımı değiliz biz. Geçen sezon Lemina gelince ciddi fark yarattı fakat asıl farkı Torreira hücumda yarattı. Torreira hücumda kısır kalsa önceki yıllar gibi yine sorun yaşardık. Ayrıca Torreira ve Lemina sadece savunmacı değil, top kullanma ve taşıma konusunda da iyilerdi. Savunmanın önünde kazık gibi bekleyip 0 risk ile oynayan ön liberolardan nefret ederim. Takım saydığım dörtlü yokken yada formsuzken berbat bir hale geliyor. Pozisyona bile giremediğin maçtan sonra ön libero krizine girmek nedir? Lemina ve Torreira var işte gayet yeterli. Fbyi tehdit etsen üstüne gelebilir miydi rahatça? Osimhen, Sane, Yunus, Barış bu dörtlüden birinin kılına zarar gelse şampiyonluk gidiyor farkında mısın? Dördü birden her maç %100 ile oynamazsa yine şampiyonluk gidiyor. Geçen sene Yunus ve Barış kendilerini aştı müthiş performans gösterdiler, bu sonsuza kadar böyle mi gidecek?

''Düzgün bi os yok ki takımda bi lemina var o da kaçak güreşiyo

Hepsinin çok fazla defosu var

4 senedir tor beyefendiye eküri bulmaya çalışıyoruz hala bulamadık,bir yerde artık durup acaba bunda mı problem var diye düşünmen lazım

X bi topçu adı geçiyo diyelim kalite oğlu kalite ama buna uymadığı için gelsin diyemiyoz alamıyoz,sonra da takımın en iyi topçusu çekiyoz saçmalığa gel

Sadece gs özelinde değil arsenalde de kimseyle yapamadı,fioda da yapamadı,uruguay mtde de yapamadı,bi burda yaptığı zannediliyor hep yanındakine suç bulunup

Ama bizi kandırabilir mi

Aslaaaaaaaaaaaaaaa

Ben adamı öyle bi yakalarım ki,şaaaakk diye enselerim foyasını çıkartırım ortaya''

Bu mesaj sana ait ve buradan alıntı yaptığım alıntıyı benim görüşüm diye yazmışım gibi saçmalıyorsun. Aklın mı yetmiyor, sabrımı mı sınıyorsun anlayamadım.

Daha fazla uzamasın lütfen, selametle...
Yaw sen yazmışsın o alıntıyı sen
Hasbinallah yaw kopyaladığın halde göremiyorsun

Hadi selametle

Onyedika falan 20 25 etmez girmeyelim o toplara gerek yok. Maestro ya da Denis . Hoca hangisi sisteme oluygun diyorsa onu almak lazım.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yapmayacaksan dön gel kavukçu kulübün paralarını otellerde harcama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt