Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.874
- 16.356
- 2.228
Bugün Fofana masadan kalkmış rtş.Dün akşam en son Mandela Keita ve Toth'da kalmıştım. Bugün heriflerin esamesi okunmuyor. Bugün kimleri masaya yatırdılar acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün Fofana masadan kalkmış rtş.Dün akşam en son Mandela Keita ve Toth'da kalmıştım. Bugün heriflerin esamesi okunmuyor. Bugün kimleri masaya yatırdılar acaba?
Ya bırak
Kaçınız bu forumda konuşulmayanı konuştunuz,sürüye uymadınız,sinir uçlarına dokundunuz,tepki çekersem çekeyim diye düşüncenizi yazmaktan imtina etmediniz
Hanginizde var bendeki bu koca yürek,herkes onu eleştiriyim eleştirenlerden like gelsin,savunayım savunuculardan like gelsin diyerek yazıyor mesajları kimsenin gerçek düşüncesini yazdığı yok
Yapma yaw hashüs
Bizim taraftar adam olmaz. Bu forumda da örnekleri çok.bu herife ne kadar saldirdiydi taraftar
oysa adam gibi adamdi isini yapardi
oyle asiri yetersiz falan da degildi gayet iyi rotasyon parcasiydi
Hem kanat forvet, hem santrafor hem 2. forvet gibi oynayabiliyor, u23 oyuncusu.
Ne dersiniz?
![]()
Junior Kroupi - Oyuncu profili 25/26
Junior Kroupi, 19, Fransa ➤ AFC Bournemouth, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 23 Haz 2006, Lorient, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Ya bırak
Kaçınız bu forumda konuşulmayanı konuştunuz,sürüye uymadınız,sinir uçlarına dokundunuz,tepki çekersem çekeyim diye düşüncenizi yazmaktan imtina etmediniz
Hanginizde var bendeki bu koca yürek,herkes onu eleştiriyim eleştirenlerden like gelsin,savunayım savunuculardan like gelsin diyerek yazıyor mesajları kimsenin gerçek düşüncesini yazdığı yok
Yeni transfer, orta sahada iyi alternatif olur.
Gec kaldik, bu saatten sonra getiremezsin.
![]()
Eli Junior Eric Anat Kroupi
Doğum Tarihi: 23.06.2006
Boyu: 1,79 m
Uyruk: Fransa
Mevki: Forvet
Ayak: Sağ
Oynadığı Takım: FC Lorient
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2026
Mikautadze icin gerekli analizleri ve bilgileri epeydir konusunda yazdik, suan kulubuyle transfer gorusmelerine bile basladik ama konusulan rakamlar epey yuksek gibi gozukmektedir. Eger o transfer olmazsa daha kolay transfer edebilecegimiz Kroupi'yi takibe almak dogru olabilir. Hem yasi cok daha genc ve gol sezgisi yuksek bir oyuncu oldugunu da gosteriyor...
- Alper Altun
- eli junior kroupi eli junior kroupi gscimbom
- Cevaplar: 16
- Forum: GSC Scout
Bizim taraftardan bi bok olmazBizim taraftar adam olmaz. Bu forumda da örnekleri çok.
Cocuk istatistik kasiyor ustelik gelecegin Henry'si olarak goruyorlar. 25 milyon Ingilizler icin para etmez.Admirim açıkçası 20-25'e belki alabiliriz gibi geliyor, olmaz mı dersin?
Bu evdede boyle mi acaba yoksa duvara karsi mi hava atiyordur?Triplere bak sanirsin Nelson Mandela
Nasıl biri olduğumu kıymetli dostum @Aziz Kaan yazmıştı tam nokta atışıCocuk istatistik kasiyor ustelik gelecegin Henry'si olarak goruyorlar. 25 milyon Ingilizler icin para etmez.
Bu evdede boyle mi acaba yoksa duvara karsi mi hava atiyordur?
Victor Nelsson kadroda dursaydı, Keita Mandela'yı da alsaydık... Oha lan...Triplere bak sanirsin Nelson Mandela
waauw, muazzam tespit.Nasıl biri olduğumu kıymetli dostum @Aziz Kaan yazmıştı tam nokta atışı
"Sen iyi bir insan değilsin ki, kaostan beslenen, insanları birbirine kırdırmaktan zevk alan, birine laf sokunca üç gün zevkten uyuyamayan, insanların başarısızlıklarından nemalanan ileri seviye manipülatif toksik birisin. Ben sana neden hoşgörü ile yaklaşayım senin fıtratında bu yok ki, anladığın dilden konuşuyorum."