Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bırak

Kaçınız bu forumda konuşulmayanı konuştunuz,sürüye uymadınız,sinir uçlarına dokundunuz,tepki çekersem çekeyim diye düşüncenizi yazmaktan imtina etmediniz

Hanginizde var bendeki bu koca yürek,herkes onu eleştiriyim eleştirenlerden like gelsin,savunayım savunuculardan like gelsin diyerek yazıyor mesajları kimsenin gerçek düşüncesini yazdığı yok
hqdefault.webp

Hem kanat forvet, hem santrafor hem forvet arkası oynayabiliyor, u23 oyuncusu.

Ne dersiniz?

Hem kanat forvet, hem santrafor hem 2. forvet gibi oynayabiliyor, u23 oyuncusu.

Ne dersiniz?

Gec kaldik, bu saatten sonra getiremezsin.

Ya bırak

Kaçınız bu forumda konuşulmayanı konuştunuz,sürüye uymadınız,sinir uçlarına dokundunuz,tepki çekersem çekeyim diye düşüncenizi yazmaktan imtina etmediniz

Hanginizde var bendeki bu koca yürek,herkes onu eleştiriyim eleştirenlerden like gelsin,savunayım savunuculardan like gelsin diyerek yazıyor mesajları kimsenin gerçek düşüncesini yazdığı yok

Triplere bak sanirsin Nelson Mandela

Gec kaldik, bu saatten sonra getiremezsin.

Admirim açıkçası 20-25'e belki alabiliriz gibi geliyor, olmaz mı dersin?

Magissa ile ilgili başka yerlerden bitti haberi gelmedi mi hala? Bu iş olurda Mandela Keita vb. tarz bir isim ve yanına Samardzic gibi hücuma yönelik bir orta saha ile biterse. Yine kuş taşa çarpmış olacak.

Javier Ruiz, henüz 20 yaşında ve arjantinli, takımında forma giydiğinde genelde 10 numarada oynatılıyor, u23'e de uygun, ucuza da alınabilir ve 2-3 sene sonra iyi paraya satılabilir,

Kendisi için uygun o basamak takım olabiliriz

Cocuk istatistik kasiyor ustelik gelecegin Henry'si olarak goruyorlar. 25 milyon Ingilizler icin para etmez.

Bu evdede boyle mi acaba yoksa duvara karsi mi hava atiyordur?
Nasıl biri olduğumu kıymetli dostum @Aziz Kaan yazmıştı tam nokta atışı

"Sen iyi bir insan değilsin ki, kaostan beslenen, insanları birbirine kırdırmaktan zevk alan, birine laf sokunca üç gün zevkten uyuyamayan, insanların başarısızlıklarından nemalanan ileri seviye manipülatif toksik birisin. Ben sana neden hoşgörü ile yaklaşayım senin fıtratında bu yok ki, anladığın dilden konuşuyorum."

Justin lerma. Ya baktim temmuz 2026 icin almis dortmund helal.olsun ya

Nasıl biri olduğumu kıymetli dostum @Aziz Kaan yazmıştı tam nokta atışı

"Sen iyi bir insan değilsin ki, kaostan beslenen, insanları birbirine kırdırmaktan zevk alan, birine laf sokunca üç gün zevkten uyuyamayan, insanların başarısızlıklarından nemalanan ileri seviye manipülatif toksik birisin. Ben sana neden hoşgörü ile yaklaşayım senin fıtratında bu yok ki, anladığın dilden konuşuyorum."
waauw, muazzam tespit.

@Aziz Kaan

ERJchW1.gif

Zamanında biz Banega için gidip Fernando'yu vermiştik. Bu Minerio'da da u23 kontenjanına da uyan Alexsander isimli ön libero var Fluminense'de ciddi övülüyordu. Hazır gelmişler biz onlardan Alexsander'ı alalım bu sefer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt