Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Osimheni aldık diye tam 20 oyuncu gönderilirmi takımdan yaw , Jelert, Köhn, Zaniolo , Nelsson, Eyüp, Baran , Sıraçhan, Cuesta , bizde bayılmadık bu oyunculara ama yerlerine kimi aldın 3 kulvarda oynuyorsun , Clde lider bile olabilirdik abartmıyorum

Eyüpspora kayyum atanmış

Leaving See Ya GIF by MOODMAN

Saranin 2-3 hafta olmaması en önemli maclara denk geliyo ve Allah uyariyo resmen

Hadi oğlum diye

Torreirayı satacaksanız iyi teklif gelirse satın sonra şubatın başında satıp adam bulamadık demeyin yönetim

Artık çok şükür görmeye başladılar bu adamın bize verdiği zararı!
Bu hayata nasıl tutundukları benim için büyük merak konusu açıkcası bu kadar öngörüsüzlük İNANILMAZ!

Neyse En azından uyandılar yavaş yavaş görmeye başladılar onun mutluluğunu yaşıyorum

bu yaz ne yapıp edip bu adamdan kurtulmalıyız takım tam dağılmadan

İyi bir td ile bu kadro x2 yapar

Şampiyon olsak bile bye bye!

Bunların gözünü açmak için neler çektik neler

Yazsam kitap olur

12 kişiyle mi oynayacağız dediğin orta sahaların 3 ü sezonu formsuz ve sakat geçiriyor diğeri de takımdan gitmek istiyor ?

Nasıl bir sınav bu neyle sınanıyoruz yahu ?

Ben demiştimciler bir kenara lütfen. Sizlik bir şey yok. Siz o zaman da haksızdınız, şimdi de haksızsınız.

bizim dediklerimizde bir deşiklik yok

sizde değişiklik var veliciğim!

Kusura bakma ama gerçrkler acıdır!

Biz bugünleri size anlatmaya çalıştık, siz ise her galibiyetden sonra dalga geçiyordunuz!

Yine o gün sizi uyaranlar edebiyle bugün konuşuyor
o gün konuşanlar edepsizlik yapıyordu!

dro'yu hayatımda hiç izlemedim ama yine fm 26 canavarı PA minimum 160 oluyor baya iyiydi orda barça yolluyormuş

İyi kötü bı Berkan vardı yedekten falan idare ederdi onu bile gönderdiler. Ben bı kadar beceriksiz insanı bir arada görmedim. Gardi olmasın şimdiye çoktan göndermişti taraftar bunları...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne Berkan'ı ya! Berkan'ı oynatacağıma bin kere Gökdeniz'i oynatırım (Ama sağ bekte değil).

bizim dediklerimizde bir deşiklik yok

sizde değişiklik var veliciğim!

Kusura bakma ama gerçrkler acıdır!

Biz bugünleri size anlatmaya çalıştık, siz ise her galibiyetden sonra dalga geçiyordunuz!

Yine o gün sizi uyaranlar edebiyle bugün konuşuyor
o gün konuşanlar edepsizlik yapıyordu!
Okan hocayi koruyalım modundayim abi şampiyonluğa kadar

Ama çemkirsem sanki düzelecek gibi geliyor herif

Bu takımın sportif direktör ayağına takılan herifi single Dracula ise o takımın patlaması normaldir.

Aynı zihniyet bugün Eyüp denen kulübü çöp eden zihniyet. Nasıl 5 ayda dağıldı elemanlar aynı kafa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt