Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazı at nalları sanki başka takımın taraftarı gibi hocasını, topçusunu destekleyip, değer verenlere sallıyor. Eğer canları küfür istiyorsa açıkca söylesinler damaklarına layık edelim.

Sara'nın sağlam hali bile matah bir şey değil ki. En son sakatlandığında nasıl döndüğünü de hatırlıyorsundur sanırım ayrıca.
Şimdi üşenmesem bize gelince ilk antrenmandaki bacaklarındaki kas kütlesi ile şimdiki halini bulur atarım. Yani çalışmadığı, tembel bir oyuncu olduğu her yönden belli olan bir oyuncu.
"Sara'nın sağlam hali bile matah bir şey değil ki. En son sakatlandığında nasıl döndüğünü de hatırlıyorsundur sanırım ayrıca." Bana bunu söyle oturur tartışım seninle de sakatlık konusunda eleştirince çok katılmadım renktaşım kusura bakma

Bir Osimheni aldık diye tam 20 oyuncu gönderilirmi takımdan yaw , Jelert, Köhn, Zaniolo , Nelsson, Eyüp, Baran , Sıraçhan, Cuesta , bizde bayılmadık bu oyunculara ama yerlerine kimi aldın 3 kulvarda oynuyorsun , Clde lider bile olabilirdik abartmıyorum
Toplayıp getirecen hepsini oynatamıyorsa dehleyecen bu sefer kendilerini

bizim dediklerimizde bir deşiklik yok

sizde değişiklik var veliciğim!

Kusura bakma ama gerçrkler acıdır!

Biz bugünleri size anlatmaya çalıştık, siz ise her galibiyetden sonra dalga geçiyordunuz!

Yine o gün sizi uyaranlar edebiyle bugün konuşuyor
o gün konuşanlar edepsizlik yapıyordu!
Ben sana bir şey demedim ki yav? Sen neden üzerine alındın :/

Doğruları söyleyip mikserlik yapıyom dur karışma bi. :d

Okan hocanın da dediği gibi, 12 kişi mi oynayacağız! Kadro ok zaten şimdi sıra hocada!

Ilkayin haritada da iş yok hocam

Progressed gireyim bari

Aşırı bir kötü hava var takımda ve hiçbir umut belirtisi, güvenilecek kişi de yok işin kötüsü. Antep maçında puan kaybı olursa ne olur acaba.

Zamanında biz Banega için gidip Fernando'yu vermiştik. Bu Minerio'da da u23 kontenjanına da uyan Alexsander isimli ön libero var Fluminense'de ciddi övülüyordu. Hazır gelmişler biz onlardan Alexsander'ı alalım bu sefer.

Reddilmekten reddetmeye

Artık çok şükür görmeye başladılar bu adamın bize verdiği zararı!
Bu hayata nasıl tutundukları benim için büyük merak konusu açıkcası bu kadar öngörüsüzlük İNANILMAZ!

Neyse En azından uyandılar yavaş yavaş görmeye başladılar onun mutluluğunu yaşıyorum

bu yaz ne yapıp edip bu adamdan kurtulmalıyız takım tam dağılmadan

İyi bir td ile bu kadro x2 yapar

Şampiyon olsak bile bye bye!
Kusura bakma renktaş ama forumun %80'nin seni hala anlamadığını üzülerek belirtmek isterim. Pek de mutlu olma vana sorarsan.

bazı at nalları sanki başka takımın taraftarı gibi hocasını, topçusunu destekleyip, değer verenlere sallıyor. Eğer canları küfür istiyorsa açıkca söylesinler damaklarına layık edelim.

yaptığı hataları desteklemek Galatasaraylılık değildir!

milyonlarca para kazanıyor!

4:30 larda clublarda geziyor!

Acısınıda biz çekiyoruz!

Aşırı bir kötü hava var takımda ve hiçbir umut belirtisi, güvenilecek kişi de yok işin kötüsü. Antep maçında puan kaybı olursa ne olur acaba.
Ne olacak?
Lig'de havluyu atarız.
Senin de 746 sayfalık 'Ben Demiştim' adlı kitabını okuruz bol bol. :d

Yav bu takıma hücumcu alın. Buz çağı gelecek götümüz donacak bak. 3 tane hücumcu var 300 milyonluk takımda.

Bu yönetimle cidden işimiz var. Yani eksik bölgeleri tamamlamak bu kadar zor muydu. 3 senedir çuvalla para giriyor kulübe. Bomboş harcamalara devam ediyorlar. Doğru düzgün bir plan program varmış izlenimi verilmiyor. Transferi beceremiyorlar, sonra taraftar tepkisi gelince etmeyecek adamlara paraları saçıyorlar. Ulan yağmurluk dağıtmaktan aciz reziller. Gönderilmeleri gerekiyor sinek ikiliden simitçiye kadar hiçbiri bu kulübe yakışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt