Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.630
- 14.675
- 1.398
adam milano'ya ortasaha almaya gitti torreria'dan da olacaz inanılır gibi değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Sara'nın sağlam hali bile matah bir şey değil ki. En son sakatlandığında nasıl döndüğünü de hatırlıyorsundur sanırım ayrıca." Bana bunu söyle oturur tartışım seninle de sakatlık konusunda eleştirince çok katılmadım renktaşım kusura bakmaSara'nın sağlam hali bile matah bir şey değil ki. En son sakatlandığında nasıl döndüğünü de hatırlıyorsundur sanırım ayrıca.
Şimdi üşenmesem bize gelince ilk antrenmandaki bacaklarındaki kas kütlesi ile şimdiki halini bulur atarım. Yani çalışmadığı, tembel bir oyuncu olduğu her yönden belli olan bir oyuncu.
Toplayıp getirecen hepsini oynatamıyorsa dehleyecen bu sefer kendileriniBir Osimheni aldık diye tam 20 oyuncu gönderilirmi takımdan yaw , Jelert, Köhn, Zaniolo , Nelsson, Eyüp, Baran , Sıraçhan, Cuesta , bizde bayılmadık bu oyunculara ama yerlerine kimi aldın 3 kulvarda oynuyorsun , Clde lider bile olabilirdik abartmıyorum
Ben sana bir şey demedim ki yav? Sen neden üzerine alındın :/bizim dediklerimizde bir deşiklik yok
sizde değişiklik var veliciğim!
Kusura bakma ama gerçrkler acıdır!
Biz bugünleri size anlatmaya çalıştık, siz ise her galibiyetden sonra dalga geçiyordunuz!
Yine o gün sizi uyaranlar edebiyle bugün konuşuyor
o gün konuşanlar edepsizlik yapıyordu!
Hmmm 50binlik akaryakıt harcamanıza 5 TL gibiÖyle deme reis, ayın 28’inde muhteşem fırsatlar ve kampanyalar var. Gökten transfer yağacak bize.
Keramettin admir diyorsa orda dro'caksin18 yaşında Wondersik
Sane diye bi adam var amailkay kendine gelmezse yarın gs kapanıyor sanırım
Eskiden Drock vardı Beyoğlu'nda. Hey gidi günler. Hala var mı bilmiyorum.Keramettin admir diyorsa orda dro'caksin
Alalim
top atacak yok kendi çabasıyla çoşmadığı sürece , yoruldu o da artıkSane diye bi adam var ama
Zamanında biz Banega için gidip Fernando'yu vermiştik. Bu Minerio'da da u23 kontenjanına da uyan Alexsander isimli ön libero var Fluminense'de ciddi övülüyordu. Hazır gelmişler biz onlardan Alexsander'ı alalım bu sefer.
Kusura bakma renktaş ama forumun %80'nin seni hala anlamadığını üzülerek belirtmek isterim. Pek de mutlu olma vana sorarsan.Artık çok şükür görmeye başladılar bu adamın bize verdiği zararı!
Bu hayata nasıl tutundukları benim için büyük merak konusu açıkcası bu kadar öngörüsüzlük İNANILMAZ!
Neyse En azından uyandılar yavaş yavaş görmeye başladılar onun mutluluğunu yaşıyorum
bu yaz ne yapıp edip bu adamdan kurtulmalıyız takım tam dağılmadan
İyi bir td ile bu kadro x2 yapar
Şampiyon olsak bile bye bye!
bazı at nalları sanki başka takımın taraftarı gibi hocasını, topçusunu destekleyip, değer verenlere sallıyor. Eğer canları küfür istiyorsa açıkca söylesinler damaklarına layık edelim.
Ne olacak?Aşırı bir kötü hava var takımda ve hiçbir umut belirtisi, güvenilecek kişi de yok işin kötüsü. Antep maçında puan kaybı olursa ne olur acaba.
Yav bu takıma hücumcu alın. Buz çağı gelecek götümüz donacak bak. 3 tane hücumcu var 300 milyonluk takımda.