- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
7 mayıs 2006 da oynanan bjk-Gs maçından sonra erman toroglunun dediği gibi
'Havada biseyler dolaşıyor hocam'
'Havada biseyler dolaşıyor hocam'
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyumcu muhabir tayfa aynı saatlerde lookman demişKim diyor
Yönetime zerre kadar güvenmiyorum ama bunun bisey bildiği yok
Bu tam bir yalama. 2024 seçiminde dursun Özbek karşısında aday oldu diye sühely Batum ve ekibine dümdüz saydırıyordu o dönem. Bir şey bildiğide yok ayrıca çok önceden takip ederdim
Tr ligini mi küçümsedi onlar da?Vaktinde bir macar pardon iki macar hatun da beni reddetmislerdi. Bir tanesi efsane bilr milf, digeri olmasa da olur bir seydi. Ah ulan ah.
Torreira giderse rahatlarsinSezon ortasında bırakıp giderse iyi hatirlamayiz kusura bakmasın. Sezon sonunda gidebilir sıkıntı yok.
Abdullah bey g.tunumu gezdiriyor
Ne konuda reddettiler aşk anlamında mi yoksa fanfinifonda mi sayın abimVaktinde bir macar pardon iki macar hatun da beni reddetmislerdi. Bir tanesi efsane bilr milf, digeri olmasa da olur bir seydi. Ah ulan ah.
Dayı takımda 12 tane oyuncu var yok.Ben insanları da anlamıyorum. Transferler nerde diyorlar. Sonrada neden bu kadar pahalı oyuncu alıyorsunuz. Ucuza gence gidiyorlar bu defada kimse sabr etmiyor. Bide transfer piyasası nedense uçmuş durumda. 20M euro altına düzgün oyuncu yok. Avrupadan çöp aliyim desen 10-15 ten aşağısı yok. Yani bilmiyorum bence sorun dünya futbolunda. Araplar futbol piyasasının içinden geçti. E tüm bunlar ışığında siz ne olmasını bekliyorsunuz yada ne olacağını sanıyosunuz. Eyvallah alt yapı konusunda bende hemfikirim de 100 yılı geçmiş ülkede futbol var ama bir tane alt yapı yok. Zaten bizde alt yapı her yıl 1-2 oyuncu cıkarsa kafi olurdu. Tüm takımı genç yapamazsın Türkiyede bu mümkün değil. Tek katılabileceğim fikir alt yapı artı güçlü kadro. İkisini de yapabilirsek birgün herşey farklı boyuta gelir.
Fatih Terim’den de mi nefret ediyorsun lan? Nefret etmediğin GS hocası var mı?Doğru valla
Şu 2012 de oynattığı topa daha sonra hiç yaklaşamadı
Dediğin çok doğru. Bir ekleme de yapayım. Bahsettiğin ruhsuzluk biraz da doymuş olmaktan geliyor.doğru oyun doğru oyuncularla karakterli oyuncularla oynanır teknik direktör etkisi elbette var ama bir elmander , bir melo bir ujfaulusi,engin baytar olunca oyunun karakteride ruhuda ona göre şekilleniyor bence
biz çok ruhsuz takım olduk en başta bunu düzeltmek gerekiyor , davinsona bakıyorum kendine el patron dedirtiyor ama lakayıtlık gevşeklik o biçim , barış alpere bakıyorum düne kadar kaçma derdindeydi icardi desen şeyinin keyfinde bir osimhen var sahaya bişeyler koymaya çalışan onun dışında ne bir hırs görüyoruz ne bir istek ne bir arzu