İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.770
- 4.099
- 1.278
Her maçı 5-0 kazanacak hoca bulmak şart
Gasperini, harbi kazanır ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her maçı 5-0 kazanacak hoca bulmak şart
Taraftar susturuluyorsa ne yapabilir ki?Ayrıca Fener eskisi gibi yanlış işler de yapmıyor artık, hocalarıyla ilk kez transfer dönemi geçiriyorlar.
Biz 8. transfer dönemini geçiriyoruz 300 bonservis üstüne fahiş maaşlar ödüyoruz takımda oynayacak topçu yok.
Taraftar mı suçlu bunda
Uğurcan dönemi ne korkunçtu ya kime gittilerse red yediler rezil rüsva oldular en son trabzonun kucağına düştüler adamlar da gram acımadı en kallavi bir şekilde verdiler transferi elimize. Bence uzun yıllar bunun üzerine çıkamayız rezillik konusunda , türk futbolunda anca fener başarır tekrar böyle bir şey.
İsim verTaraftar susturuluyorsa ne yapabilir ki?
Dün actigim konu kitlendi, tasindi ve silindi.
Ekli dosyayı görüntüle 311783
Dursun ozbek durust adamdir ama iktidar yakalasidir. Iktidardan talimat geldiyse o yuzden geri plana itiliyor olabiliriz.
Amaa bazi adminler dursuna tek laf soyletmiyor.
Atletico maçında Okan’ın yeni transferini oynatacağını mı sanıyorsun gerçekten? 3 yıldır Okan’ı tanımadın mı? Zırnık para harcanmamalı, bunların topu gidene kadar..
Ekstra olarakHep aynısı oluyor ki. Uğurcan baya tuzlu oldu sadece onun haricinde süreç hep gittiğimiz adamı bitiremiyoruz sıkışıp saçma birine para basıyoruz.
Singo 30 milyon
Uğurcan 36 milyon
66 milyonluk operasyon var şurda. Ve biz şuan orta saha merkeze hala 30 milyonluk operasyon düşünüyoruz
Yazın 30 milyona Hakan+Sommer paketi yapabiliyordun yapsan şuan orta sahanda +1 vardı
Singoya verdiğin 30 milyonun 15 milyonuna Akanji alabiliyordun alsan stoperinde +1 vardı
Kalan 15 milyonada sağ bek alırdın alternatifin çoğalırdı.
Ve daha enteresanı biz 4 kontenjan boş bıraktık yani şu benim dediğim operasyonda Sommer+Akanji gelse bile kontenjana takılmıyosun +2 u23 kontenjanında kalıyor.
Ortalik karisabilir ama sonucta kendi görüsüm.İsim ver
Diddynin partilerinin 1 numaralı adamını mi avatar yaptınOrtalik karisabilir ama sonucta kendi görüsüm.
Elde ettiğim ip uçları şunlar;
-gece yarisi forum listesini gözetleyen tek bir admin vardı.
- Vinicuis Junior hayranı. Rm taraftarı
- Mavi banneri var ve yurt dışında ikamet ediyor.
Dursun özbek hayranıı çünkü konumu şimsek hizinda sildi. Dursun özbek gece yarısı rahat uyuduysa bu hamlesi sayesindee
Galatasaray, farklı takımlarında takip ettiği Eskişehir U-15 ve U-16 Gelişim Ligi’nde forma giyen Can Kurumehmetoğlu’nu altyapıya transfer etti.
@Salim Manav
evet basliyoruz
Ben ilk 11 çıkmaz dedim ne bileyim herifin bize garezi olduğunu it gibi oynadıBu nöbet açma işine de gereksiz bir önem atfediyorsunuz bence. Ciddi değilsindir gerçi tahminimAlper 'ben uygun değilim, başka yönetici de online değil, aç' dedi açtım ben de. Uğurlu biri açıyor da transfer geliyor ya da tam tersi diye bir şey yok tabi. İşin gırgırı o.
Bu arada Ghendouzi Lazio ile maç oynuyor süper kupada oynamaz demiştin. Adam oynamayı bırak gol bile attı.![]()
@Alper Altun senden bahsediyor gibi.Ortalik karisabilir ama sonucta kendi görüsüm.
Elde ettiğim ip uçları şunlar;
-gece yarisi forum listesini gözetleyen tek bir admin vardı.
- Vinicuis Junior hayranı. Rm taraftarı
- Mavi banneri var ve yurt dışında ikamet ediyor.
Dursun özbek hayranıı çünkü konumu şimsek hizinda sildi. Dursun özbek gece yarısı rahat uyuduysa bu hamlesi sayesindee
Bahsettiğim konu hakında beni desteklediğin için teşekkür ederim.Ya olm saydırma bana şimdi
Singo mu garanti Uğurcan mı garantide 60 m euro verdin
Geçen sene 2 ay Dybala Mikautadze Skriniar diye oyaladılar
Kutucu Morata Cuesta geldi
Taraftarın da bir sabrı var ve tükendi artık o sabır. Kulübün milyon eurolarını davulla zurnayla Avrupa seyahatlerine gidip boşa harcamalarından da bıktık artık.
Herkesle ilgilen herkesten red ye sonra taraftar suçlu olsun.
Mevzu Icardi mi, Icardi top oynasa, çalışsa tepki mi olurdu, olmazdı. Bir oyuncu tepki yiyorsa bir noktada haketmeye başlamıştır.