Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca Fener eskisi gibi yanlış işler de yapmıyor artık, hocalarıyla ilk kez transfer dönemi geçiriyorlar.

Biz 8. transfer dönemini geçiriyoruz 300 bonservis üstüne fahiş maaşlar ödüyoruz takımda oynayacak topçu yok.

Taraftar mı suçlu bunda
Taraftar susturuluyorsa ne yapabilir ki?
Dün actigim konu kitlendi, tasindi ve silindi.
Screenshot_20260117_115226_Chrome.webp

Dursun ozbek durust adamdir ama iktidar yakalasidir. Iktidardan talimat geldiyse o yuzden geri plana itiliyor olabiliriz.
Amaa bazi adminler dursuna tek laf soyletmiyor.

Uğurcan dönemi ne korkunçtu ya kime gittilerse red yediler rezil rüsva oldular en son trabzonun kucağına düştüler adamlar da gram acımadı en kallavi bir şekilde verdiler transferi elimize. Bence uzun yıllar bunun üzerine çıkamayız rezillik konusunda , türk futbolunda anca fener başarır tekrar böyle bir şey.

Hep aynısı oluyor ki. Uğurcan baya tuzlu oldu sadece onun haricinde süreç hep gittiğimiz adamı bitiremiyoruz sıkışıp saçma birine para basıyoruz.

Singo 30 milyon
Uğurcan 36 milyon

66 milyonluk operasyon var şurda. Ve biz şuan orta saha merkeze hala 30 milyonluk operasyon düşünüyoruz

Yazın 30 milyona Hakan+Sommer paketi yapabiliyordun yapsan şuan orta sahanda +1 vardı
Singoya verdiğin 30 milyonun 15 milyonuna Akanji alabiliyordun alsan stoperinde +1 vardı
Kalan 15 milyonada sağ bek alırdın alternatifin çoğalırdı.

Ve daha enteresanı biz 4 kontenjan boş bıraktık yani şu benim dediğim operasyonda Sommer+Akanji gelse bile kontenjana takılmıyosun +2 u23 kontenjanında kalıyor.

Atletico maçında Okan’ın yeni transferini oynatacağını mı sanıyorsun gerçekten? 3 yıldır Okan’ı tanımadın mı? Zırnık para harcanmamalı, bunların topu gidene kadar..

Sen bugün yüzde 100 hazır 500m bonservis ile topçu getirsen Atletico ve city maçında oynatamazsın. Anladık hocadan nefret ediyorsun ama bari sallarken arkası sağlam olsun yazdığının.

Galatasaray, farklı takımlarında takip ettiği Eskişehir U-15 ve U-16 Gelişim Ligi’nde forma giyen Can Kurumehmetoğlu’nu altyapıya transfer etti.

@Salim Manav

evet basliyoruz

Hep aynısı oluyor ki. Uğurcan baya tuzlu oldu sadece onun haricinde süreç hep gittiğimiz adamı bitiremiyoruz sıkışıp saçma birine para basıyoruz.

Singo 30 milyon
Uğurcan 36 milyon

66 milyonluk operasyon var şurda. Ve biz şuan orta saha merkeze hala 30 milyonluk operasyon düşünüyoruz

Yazın 30 milyona Hakan+Sommer paketi yapabiliyordun yapsan şuan orta sahanda +1 vardı
Singoya verdiğin 30 milyonun 15 milyonuna Akanji alabiliyordun alsan stoperinde +1 vardı
Kalan 15 milyonada sağ bek alırdın alternatifin çoğalırdı.

Ve daha enteresanı biz 4 kontenjan boş bıraktık yani şu benim dediğim operasyonda Sommer+Akanji gelse bile kontenjana takılmıyosun +2 u23 kontenjanında kalıyor.
Ekstra olarak

+2 kontenjanın boş ya nasıl olsa şimdi as orta saha 30 milyon basacağına 15-20 milyon arası biraz fazla vererek Alex Toth alırdın 8 milyona Noah Nartey alırdın +2 kontenjanını kaliteli 11 seviyesindeki genç oyunculara verir hem rotasyon güçlenir hem ileride potansiyel satış olurdu

Ortalik karisabilir ama sonucta kendi görüsüm.
Elde ettiğim ip uçları şunlar;
-gece yarisi forum listesini gözetleyen tek bir admin vardı.
- Vinicuis Junior hayranı. Rm taraftarı
- Mavi banneri var ve yurt dışında ikamet ediyor.

Dursun özbek hayranıı çünkü konumu şimsek hizinda sildi. Dursun özbek gece yarısı rahat uyuduysa bu hamlesi sayesindee

Dursun özbek hayranıı çünkü konumu şimsek hizinda sildi. Dursun özbek gece yarısı rahat uyuduysa bu hamlesi sayesindee
Diddynin partilerinin 1 numaralı adamını mi avatar yaptın 🫤

Akşam kazanıp,yarın akşama geçmeli direkt

Bu gece de güzel haber düşmezse yazık gerçekten 🤐

Bu nöbet açma işine de gereksiz bir önem atfediyorsunuz bence. Ciddi değilsindir gerçi tahminim :) Alper 'ben uygun değilim, başka yönetici de online değil, aç' dedi açtım ben de. Uğurlu biri açıyor da transfer geliyor ya da tam tersi diye bir şey yok tabi. İşin gırgırı o.

Bu arada Ghendouzi Lazio ile maç oynuyor süper kupada oynamaz demiştin. Adam oynamayı bırak gol bile attı. :asd:
Ben ilk 11 çıkmaz dedim ne bileyim herifin bize garezi olduğunu it gibi oynadı :D

@Alper Altun senden bahsediyor gibi.

Toreira lemina
Sane sara baris
Osimhen

Silas andersen ( isak vural ) noah nartey
Sallai ilkay yunus
August priske

Ya olm saydırma bana şimdi

Singo mu garanti Uğurcan mı garantide 60 m euro verdin

Geçen sene 2 ay Dybala Mikautadze Skriniar diye oyaladılar

Kutucu Morata Cuesta geldi

Taraftarın da bir sabrı var ve tükendi artık o sabır. Kulübün milyon eurolarını davulla zurnayla Avrupa seyahatlerine gidip boşa harcamalarından da bıktık artık.

Herkesle ilgilen herkesten red ye sonra taraftar suçlu olsun.

Mevzu Icardi mi, Icardi top oynasa, çalışsa tepki mi olurdu, olmazdı. Bir oyuncu tepki yiyorsa bir noktada haketmeye başlamıştır.
Bahsettiğim konu hakında beni desteklediğin için teşekkür ederim.

32 yaşında çapraz koparmış bir adam için 1 sene sonra verebileceği maximum bu olabilir.
Kabul etmeseniz de osimhen sonrası her oyuncuda osimhen performansı isteniyor. Bunu diyince de yok 2 sene önce de böyleydi deniliyor.

Abi bu adamın son 2 senesinde çapraz bağ kopası, topukta da kırık vardı. Ne çabuk unutabiliyorsunuz anlamıyorum.

Önce beklentinizi düşürün. Şu bok haliyle adam en golcü oyuncun misal.

Ayrıca icardi konusunda geçen sene "yok sakat değil kızlarını görmek için arjantinde", sakatlık numarası yapıyor", "ameliyatı sahte", "mart ayında neden oynamıyor" muhabbetlerini de yaşadık.

Aynı sakatlığı yaşayan Rodrinin durumu da ortada. City taraftarı çalışmadığından kötü, bilerek sakatlandı, sahada ağlaması yalandı, gitmek istiyor gibi muhabbetler yaptı mı?

Bu arada mevzu icardi değil. Benim icardi konusunda misal gram beklentim yoktu sakatlandığında son kez izledik diye düşündüm ki öyle olmalıydı aslında.

Mevzu diğer oyunculara sosyal medyada verilen tepkiler. Bu günümüzün konusu da değil. Yavaş yavaş birikti bu.
Muslerayla yer edindi, keremle olgunlaştı, abdülkerimle zirveye çıktı, barış, davinson, torreira ile en sonu 2 gün önce yaşadık.

Ek olarak bugün bir futbolcu haberi çıksın boklama yarışması dönüyor. Boklama iyiydi boklamanın da ötesi var artık.
Akanji hebele hübele denildi bu ülkede. Hakan için hala istemezük muhabbeti dönüyor.

Sınırımızı bilmiyoruz artık. Kabul edelim.

Garanticilik konusuna gelirsek, evet garanticilik yüzünden uğurcana kaldık. Son güne kadar beklediğimiz 2 adam vardı. Ederson ile Donnaruma sonra araya daha çok veren girdi sende babayı aldın.
12 milyon maaşla sane oynatmak garanticilik değil midir. Dünyada 20 milyon yatırımla 10 tane kanat alabilecekken gittik direkt sane de sane diye tutturdu eleman.

Ziyech ve Mertens den 10 numarasizliga hizli gecis yaptik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt