Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıldız yada Okan’ın tabiri ile elit oyuncuyu sizce kim istiyor? Yönetim mi taraftar mı?
Mesela -takımın ihtiyaçlarını da göz önüne alarak- Zabi Dennis gibi birini mi istersiniz yoksa adı bizimle geçen elitleri mi? Tabii bu soruya paralel şu soru da gündeme gelir; ilk 11 sizce yeterlimi?
Bana göre adı geçenler içinde Lookman, Fofana dışında elit yok , ki istemiyorum bu oyuncularıda ,, ayrıca hiçbir tanesi 1 ay beklenecek adamda değil

Yıldız yada Okan’ın tabiri ile elit oyuncuyu sizce kim istiyor? Yönetim mi taraftar mı?
Mesela -takımın ihtiyaçlarını da göz önüne alarak- Zabi, Dennis, alet toth gibi birini mi istersiniz yoksa adı bizimle geçen elitleri mi? Tabii bu soruya paralel şu soru da gündeme gelir; ilk 11 sizce yeterlimi?
Fikrim, kavukçu şow yapmak istiyor.
elit aşkı nereden bulaştı bilmiyorum valla, taraftar önce mücadele ve iyi oyun ister

takımın ruhu çekildi, sahada isyan eden topçu yok

elit oyuncudan önce takım oyuncusu baksınlar önce

Liseli bi ergen vardı Bernardo,Ruiz falan diyordu ne oldu ses var mı kendisinden ?

Madem orta sahan yok Berkan ı niye yollarsın birde bedavaya akıl tutulması
Sen şimdi almaya kalksan Berkan gibi oyuncu 6 milyon dan aşagı alamazsın madem vereceksin Alanya ya ver Berkan’ı oradan genç siyahı elemanı al ucuza getir hıc kafaları çalışmıyor
bunların kafada 40 tilki dolaşıyor

On numara aradığımız yerde Barca’da 6M serbest kalma bedelli 19 yaşında 10 numara var.

Kulüpten bir kişinin haberi var mıdır sanmam. Aslında transferde yetkili kişiler bu işlerden haberi olması gerektiği için transferde yetkililer……

Madem orta sahan yok Berkan ı niye yollarsın birde bedavaya akıl tutulması
Sen şimdi almaya kalksan Berkan gibi oyuncu 6 milyon dan aşagı alamazsın madem vereceksin Alanya ya ver Berkan’ı oradan genç siyahı elemanı al ucuza getir hıc kafaları çalışmıyor

Bugün maçta skoru erken alsaydık 2. Yarı Lemina veya İlkay yerine sürerdik sahaya fena olmazdı

Mesela -takımın ihtiyaçlarını da göz önüne alarak- Zabi, Dennis, alex toth gibi birini mi istersiniz yoksa adı bizimle geçen elitleri mi? Tabii bu soruya paralel şu soru da gündeme gelir; ilk 11 sizce yeterlimi?
Fikrim, kavukçu şow yapmak istiyor.

okan hoca istiyor

Kavukçu muhtemelen Lookmana 60 kâğıt teklif edip başkan izin verirse alırım havalarına giriyor

Ne oynatamıyormuşsun? Oynatan oynatıyor. Bunun futbol dünyasında bir sürü örneği var. Adamlar Guendouzi’yi getirdikleri gibi bizim maçta oynattılar? Fb için biz city olmazsak da rahatlıkla atletoyuz. Ayrıca mesele atletico city filan değil, mesele Okan. Soruyorum Osi ve İsmail (ki bunlar da gelir gelmez ilk 11’e alınmadı, milli aradan sonra alındılar, yine de gelir gelmez ilk 11’e alındıklarını kabul edelim) hangi oyuncuyu getirdiği gibi Avrupa’yı geçtim ligde ilk 11’de oynattı? Tek bir tane örnek olursa eyvallah sallıyorum, ama yoksa, salladığını kabul edecek misin? Mesele nefret değil, gerçekler. Gerçekleri görmek istemiyorsunuz hepsi bu. Aksi buyur soruya cevap ver.
A.Madrid ve City maçlarında oynatırsa hükmen mağlup olursun. Yeterli mi cevap senin için. 2. dönem kadro kayıt yenilemeleri bu maçlardan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt