Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 milyon transfer bütçemiz olduğunda bile adam bulup alabiliyorken şimdi 100 milyon bütçeyle havayı avuçlamamız...

Bu neyin laneti, kimin ahı!

Classic Film Yokohama GIF by Turner Classic Movies

Bizim Okan'dan kurtulmamız gerekiyor. Yine saçma sapan adamları kulübe sokacak.

Şaka bir yana DK öncesi hiçbir iyi topçu gelmek istemez.

Bizim taraftar dahil acayip anlamadığım bir şekilde saran güzellemesi mevcut.
İnanılır gibi değil..
Neymiş saha dışına çıkmıyorlarmış.koca bir palavra.neymiş transfler iyiymiş.Musamba koç transfreri olmuyor mu..Bu adamların bizden iyi olduğu tek nokta yöneticilerinin takıma olan bağlılığı fazla.Kim gelirse gelsin değişmiyor.
Sorun bizde başka birşey değil.
Biz özellikle transfer anlamında rezalet yönetiliyoruz.
Sorun Sadettin’de değil, camiada da değil, sorun, amacı toplumun zararlı alışkanlıklardan korunması ve bağımlılıkla mücadele olan bir kurumun ilçe başkanının kokain içmek ve içilmesi için yer temin etmek iddiası ile zanlı konumundaki şahsı ziyaret etmesidir. Ve bu şahsı hala o kurumun başında tutan devletin ve tabi ki iktidarındır. Haa camia böyle bir zanlıyı kendine yediriyorsa bu da o camianın sorunudur diyemeyiz. Maalesef söz konusu uyuşturucu ise bu tüm toplumun sorunudur ve hepimizin çoluk çocuğu var ve uyuşturcu toplum için tehdit…

ben artık oulaiye kaymaya başladım

DKda 2 maç iyi perform gösterse 50 mluk topçu olacak

önceden yüklü bonservis verilmesine karşıydım ama bunlar onyedika gibi kazıklar sokacaklarsa gelsinler oulaiyi alsınlar
Benzer hikayeyle 50ye giden muadil bir örnek var mı geçmişte? Kim neye göre 50 verecek anlamadım

Bizim ligten bir topçunun 50 milyona batıya transfer olabilmesi için ab vatandaşı olması lazım.Ab dışı zor.

benim icin isim önemli degil

gelsin yeni oyuncular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt