- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
bunu da kaptiracaklar. En max Maestro ya da dennisi 10+ alirlarbunu kaptırıp tothu kaptırmasaydık bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu da kaptiracaklar. En max Maestro ya da dennisi 10+ alirlarbunu kaptırıp tothu kaptırmasaydık bari
ama bunlar langı alsa ortasaha almaz, barış bekte dener sallaiyi merkez yapma sevdasına girerLang barışdan iyi topçu.Bize gelse barışı keser.
öyleymis25m domalacağız mı diyor?
en azından tag falan başlatıyor, hiçbir şey yapılmamasından iyidir.bu boş yapıyo
bilgi alamıyor, sürekli yanlış yönlendiriyor milleti
Sorun Sadettin’de değil, camiada da değil, sorun, amacı toplumun zararlı alışkanlıklardan korunması ve bağımlılıkla mücadele olan bir kurumun ilçe başkanının kokain içmek ve içilmesi için yer temin etmek iddiası ile zanlı konumundaki şahsı ziyaret etmesidir. Ve bu şahsı hala o kurumun başında tutan devletin ve tabi ki iktidarındır. Haa camia böyle bir zanlıyı kendine yediriyorsa bu da o camianın sorunudur diyemeyiz. Maalesef söz konusu uyuşturucu ise bu tüm toplumun sorunudur ve hepimizin çoluk çocuğu var ve uyuşturcu toplum için tehdit…Bizim taraftar dahil acayip anlamadığım bir şekilde saran güzellemesi mevcut.
İnanılır gibi değil..
Neymiş saha dışına çıkmıyorlarmış.koca bir palavra.neymiş transfler iyiymiş.Musamba koç transfreri olmuyor mu..Bu adamların bizden iyi olduğu tek nokta yöneticilerinin takıma olan bağlılığı fazla.Kim gelirse gelsin değişmiyor.
Sorun bizde başka birşey değil.
Biz özellikle transfer anlamında rezalet yönetiliyoruz.
ben artık oulaiye kaymaya başladımŞaka bir yana DK öncesi hiçbir iyi topçu gelmek istemez.
Benzer hikayeyle 50ye giden muadil bir örnek var mı geçmişte? Kim neye göre 50 verecek anlamadımben artık oulaiye kaymaya başladım
DKda 2 maç iyi perform gösterse 50 mluk topçu olacak
önceden yüklü bonservis verilmesine karşıydım ama bunlar onyedika gibi kazıklar sokacaklarsa gelsinler oulaiyi alsınlar
richard rios milli takım peformuyla parlayıp yüklü transfer yaptıBenzer hikayeyle 50ye giden muadil bir örnek var mı geçmişte? Kim neye göre 50 verecek anlamadım
Aynenbu boş yapıyo
bilgi alamıyor, sürekli yanlış yönlendiriyor milleti