Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben ts bedavaya buldu sanıyordum 5.5 m para saymış adamlar%20 de pay vermişler

yaşından dolayı oulai olabilir

riosun yaşı geçmişti wonderkidlikten
Olabilirle olmuyor bu işler.

Oulai’yi sen alsan 25-30 bons 3 net maaşa alacaksın, senden almaları için ŞLde lider falan olması lazım onda da verecekleri 50ye belki ulaşır.

50lik topçu olacağı görülse bile bu ligden bir adama 50 verilmez ki Oulai sakatlığa çok meyilli bir çocuk, fiziğini geliştirmeli önce.

Tsnin bir beklentisi olabilir gayet doğal ama plde 30 maça çıkmış İngiliz wonderkid parası kimse vermez oulaiye.Biraz gerçeğe davet edelim kendilerini

Dünyada genellikle EPL içi olmak üzere, bunun dışında 50 üstü yapılan transfer çok sayılı yıllardır, hele de ana ligler dışından bir lige 50ye giden adam neredeyse yok.

Kavukçu ne diye hala pr yapıyor ki? İyice olumsuza dönmuyor mu bu iş? Millet simit sarayına gıcik aldı

Olabilirle olmuyor bu işler.

Oulai’yi sen alsan 25-30 bons 3 net maaşa alacaksın, senden almaları için ŞLde lider falan olması lazım onda da verecekleri 50ye belki ulaşır.

50lik topçu olacağı görülse bile bu ligden bir adama 50 verilmez ki Oulai sakatlığa çok meyilli bir çocuk, fiziğini geliştirmeli önce.
dünya değişiyor her an avrupa kupası gelebilir ülkeye

Üstat bunlar yapılabilse kimse itiraz etmez ama devre arası kimse süre bulan kaliteli topçusunu vermez, verse bile en az ederinin 1.5 katını ister. Takımın seviyesi belli noktada, Tor veya Lemina'yı kesecek adam adı geçenlerin içinde benim gördüğüm Ederson 40 milyon diyorlar. Keita, Onyedika'yı filan gibi adamlar bizde as oynayacak adamlar değil ki bunlar bile en az 20 milyon. Kulübün nakit akışını bilmiyoruz ama devre arası 60 milyon harcadık diyip fırsatların çok daha fazla olduğu yaz döneminde bütçeyi kısıyoruz derlerse o gelecek seneleri de çöpe atar. Ben bu devre arasını mütevazı geçmeyi doğru buluyorum.
Hakli oldugun konu devre arasi transferin zorlugu Avrupa da devam edecegimize inanarak soyluyorum halen piyasa da bize uygun futbolcular olduguna inaniyorum.Hali hazirda Gouri Samardzic Pape Mata Sarr tarzi oyuncular zorlanmali renkdas.Ilkayin yasi ortada Baris ve Yunusu rahatsiz eden formayi alan oyuncular lazim.Bunlarin yaninda Lookman gibi oyunculara da eger makul fiyatlar olursa hayir demem 30-35 bandi uygun sahsi gorusum

Tr ligini mi küçümsedi onlar da?
.

Ne konuda reddettiler aşk anlamında mi yoksa fanfinifonda mi sayın abim
Milf ablam afet bir seydi yani ben 23-24 falan onda 40 gibiydi. Kizil sacli, ufak tefek ama ates gibiydi valla. Kendisinden feyz almak istedigimi soyledim ama yok cok kucuksun falan dedi.

Genc olana gel takilalim dediydim de prensip sahibi bir sey cikti. Ben simitci gibi asildim o baska hayallerim var dedi.

Muslera ayrılmadan Nec Nijmegen 22 yaşında kalecisi Robin Roefs'i alalım dedim o zaman 5 milyona alırdık, Ağustos'ta
Sunderland 10 milyona aldı ve City Arsenal ile beraber ligin en az gol yiyen takımı, Hollanda milli takımına çağırıldı şimdide, böylece yeni Van Der Sar kaçmış oldu. Sonra yok Gökhan'ın ağzı bozuk , yok çok küfür ediyor

Bu lig maçında puan kaybedip panikle Rafa ve Gedson takıma kazandırılır.
O kadar becerikliler mi? Hiç sanmam. Tam da bu tipte iki topçuya ihtiyacımız var. Rafayı yaşından dolayı istemem, gedson ise çok para isterler. Ayrıca Genson statü gereği oynayamaz, Rafa da fesih sözleşmesine Türkiye’de oynamama şartı koyarlar. Yani bunlar beceremez getirmeyi ikisini, becerseler de şartlar imkansız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt