Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray kendi evinde puan kaybederken 5 değişikliğin 2’sini kullanabildi ve oyuna aldığı oyuncular Kazımcan ve Kutucu. Galatasaray’ı düşürdükleri durumu anlatmak için başka bir söze ihtiyaç var mı? Sebep olanlar defolup gitmeden bir halt olmaz bizden.

Babalarının parası gibi 70 milyon saçıp iki transfer yaptıklarında kimse alkış tutmasın, bu günleri unutmasın. Süper kupa rezilliğini, poşet mevzusunu, kurullara karşı ezikliklerini unutacak olan tutmasın bu takımı.
Yok hocam Jacobs ve osimhen turnuvadaydı tüm sebebi o yoksa 2 tane daha sokardık. Çıkıp bunu söylemeyecekse de bir şey bilmiyorum.

Geçen sene olsa şu an yüzüm kırmızı olmuş ve aşırı kudurmuş vaziyette olurdum.

Açıkçası üzülmüyorum hak edilmiş sonuçlar karşısında üzülecek durum yok top girmez anlarsın ama topu götürememek rezillik.

Sadece yönetimin vizyonsuzluğuna kuduruyorum.

Transfer yerine 10m maaşlı td alsınlar. Bu sene gitti zaten gelecek planlansin.

Herşey için çok geç olmadan 4 tane sağlam transfer icardi vs gönder oynamayan kim varsa gönder acil rotasyona alt yapıdan çocuk koy gerekirse ruhsuz olanı gönder sezon sonuda kapsamlı bir temizlik

Eren elmalı 3. sol beke düştü bu arada

37 yaşında Mertens'in gideceği, 38 yaşında Muslera'nın gideceği 1 yıl önceden belliyken koskoca 12 ay ki çok daha öncesi de var, en ufak bir hazırlık yapmamış bir yönetimden bir halt beklemek bizim hatamız. Transfer falan hikaye, bu zihniyetle 1 adım ötesine zor gideriz. Erden Timur biraz aradan sıyırılıp ortaya akıl koydu, vizyon gösterdi de bir şeyler oldu, onun da kafasına anında vurdular içeriden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt