Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.454
- 4.835
- 1.618
kaan
ahmed
icardi
sara
ilkay
yallah!!
ahmed
icardi
sara
ilkay
yallah!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu uygularken bizOkanın prcıları okları yönetime yöneltmeğe çalışıyor kendisini sıyırmak için
Yok hocam Jacobs ve osimhen turnuvadaydı tüm sebebi o yoksa 2 tane daha sokardık. Çıkıp bunu söylemeyecekse de bir şey bilmiyorum.Galatasaray kendi evinde puan kaybederken 5 değişikliğin 2’sini kullanabildi ve oyuna aldığı oyuncular Kazımcan ve Kutucu. Galatasaray’ı düşürdükleri durumu anlatmak için başka bir söze ihtiyaç var mı? Sebep olanlar defolup gitmeden bir halt olmaz bizden.
Babalarının parası gibi 70 milyon saçıp iki transfer yaptıklarında kimse alkış tutmasın, bu günleri unutmasın. Süper kupa rezilliğini, poşet mevzusunu, kurullara karşı ezikliklerini unutacak olan tutmasın bu takımı.
Ona sakatlık dileyeceğim artık sane sagbek oynuyo herif yuzundensallai aldıgı her topu geri oynuyor
barış'a helal olsun tek oynayan adam bize böyle topçular lazım
Tam 1 yıl önce söyledim ailevi sorunları olan sporcudan asla hayır gelmezBu icardiyi gönderin laubaliliği bütün takıma yansıdı acil icardiden çıkmamız lazım
Barışın kötü mücadele ettiği maç sayısı az. Pamuklara sarılması lazım. Yunus ve İcardi yürürken Barış tek başına isyan ediyor çoğu zamanbarış'a helal olsun tek oynayan adam bize böyle topçular lazım
Yeni ödendi. Borçsuzluk kağıdını verdiler Uefa'ya. Eskidendi o 4-6 ay maaş ödemem zamanları şimdi en fazla 1-1.5 ay geriden gelerek ödeniyor.
Acilen çıkmalıyız bu gece acilenTam 1 yıl önce söyledim ailevi sorunları olan sporcudan asla hayır gelmez