Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tribündeki taraftar gerekeni söyledi
Adam gibi istifa edin gidin işte

Transfere gerek yok diyenleri anliyorum ama mantiksiz konusuyorsunuz, mac skorun yuzunden boyle yazdiginizi biliyorum ama kaybedilmis bir sezon yok hala lideriz.

Su takima acilen bir kac dogru transferler yapsalar eldeki teknik heyet ve yonetime ragmen yine bu tarz maclari aliriz ama haftaya Karagumruk macina kadar en kotu 2 yeni oyuncu gormeyeceksek sahada ve tekrar puan kaybi olursa, o zaman isler vahim.

Hakan Çalhanoğlu - Oyuncu profili 25/26 | Transfermarkt

Yok öyle bir durum haberleri de yapıldı bunun. Uefa'ya borçsuzluk kağıdı verildi Ocak ayında 30 milyon euro, Kasım Aralık ayında da 40-50 milyon euro arası ödeme yapıldı burada tabi sadece oyuncu maaşı değil bonservis taksitleri, menajer ödemeleri, vergi vb. hepsi var.

O 30 milyon tek bir aylik maas degildir herhalde.Üstüne birde aralik ayinda 40-50 milyon ekstradan ödendiyse, bizim maas gideri ne kadar olabilir?

Bu kulüp yeni bir yapılanmaya gitmeli artık yönetim ve teknik ekip misyonunu tamamladı

Transfere gerek yok diyenleri anliyorum ama mantiksiz konusuyorsunuz, mac skorun yuzunden boyle yazdiginizi biliyorum ama kaybedilmis bir sezon yok hala lideriz.

Su takima acilen bir kac dogru transferler yapsalar eldeki teknik heyet ve yonetime ragmen yine bu tarz maclari aliriz ama haftaya Karagumruk macina kadar en kotu 2 yeni oyuncu gormeyeceksek sahada ve tekrar puan kaybi olursa, o zaman isler vahim.
Abi yeminne giden bişey yok osimhen döndüğü amda takım ritmini bulur sadece artık saçmalıkları bir kenarı bırakıp boş değil harbi sağlam 2-3 adam lazım icardiyi kimse tutmuyor haftalardır rakipler kanatları kitliyor osimhen olsa kanatlar çok açık alan bulurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt