Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.811
- 73.324
- 5.188
Biatçı bilmişlerin kafasına vura vura anlatacaksın
Kibarlığa gerek yok, biatçılar utanana kadar söveceğiz
Kibarlığa gerek yok, biatçılar utanana kadar söveceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maestro iyi topçu yarın izlerizCamara maestro falan alınmasın zaten iyi topçu olsalar biraz ışıkları olsa elin gavuru 2.ligte olsalar bile bulup alıyorlar.bjnz zeki Çelik ramulo
gitmek isteyip takımın huzurunu bozan adama da laf edecegimYav recep git sahadakilere bok at.
Atketico macinda erkek kazimcan solbek çıkmalı net
Osimhen oynarken Kocaeliye tek şut atamadık, takım aylardır futbol oynamıyorHiçbirşey gitmedi osimhen dönüşü takımı kenetler merak etme bu saatten sonra tek bir yanlış hamle yapılmamalı
O maç Osimhen yoktan deparlarla 2 tana pozisyona sokmuştu zaten başka da bir şey yapamadık.Osimhen oynarken Kocaeliye tek şut atamadık, takım aylardır futbol oynamıyor

Yok öyle bir durum haberleri de yapıldı bunun. Uefa'ya borçsuzluk kağıdı verildi Ocak ayında 30 milyon euro, Kasım Aralık ayında da 40-50 milyon euro arası ödeme yapıldı burada tabi sadece oyuncu maaşı değil bonservis taksitleri, menajer ödemeleri, vergi vb. hepsi var.
Abi yeminne giden bişey yok osimhen döndüğü amda takım ritmini bulur sadece artık saçmalıkları bir kenarı bırakıp boş değil harbi sağlam 2-3 adam lazım icardiyi kimse tutmuyor haftalardır rakipler kanatları kitliyor osimhen olsa kanatlar çok açık alan bulurduTransfere gerek yok diyenleri anliyorum ama mantiksiz konusuyorsunuz, mac skorun yuzunden boyle yazdiginizi biliyorum ama kaybedilmis bir sezon yok hala lideriz.
Su takima acilen bir kac dogru transferler yapsalar eldeki teknik heyet ve yonetime ragmen yine bu tarz maclari aliriz ama haftaya Karagumruk macina kadar en kotu 2 yeni oyuncu gormeyeceksek sahada ve tekrar puan kaybi olursa, o zaman isler vahim.
Önce bu hocamsiyi kovsunlar sonra istifa etsinlerBu saatten sonra transfer istemiyorum
Yönetim İstifa