Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra transfer yapan şerefsizdir
5. falan oluruz. Bu takımın stoper yedeği yok şaka mı zannediyorsunuz 150 milyon euro harcadığın sezon 5. mi olacaksın en kötü 2. olup ş.liginin kapısında yer alacaksın. 1. ve 2. gelir anlamında 2 milyon euro fark ediyor.

Atletico maci oynanmadan ceza alacaktım ama bu geceye çekiyorum cezayı @Alper Altun

31 Mayıs 2026 ya kadar bas abi

Yarın ederson, Bernardo gelse mala bağlama olasılıkları yüksek adamlar sistem oyuncusu bizde de maalesef o yok.

Okan Burukun ustalık eseri

IMG_8362.webp

Sanenin anlasabilecegi adam yok. Adamin kalitesinden şüphemiz var mı. 10no yunus, forvet icardi, sağ beki sallai. Sanenin 5 kişiyi geçip bir şeyleri yapmasi lazim. Kotu görünmek baska sey, yunus gibi rezalet durumda olmak başka sey.
Yanında yunus, arkasında sallai. Önünde bitik icardi. Taş olsa çatlar be arkadaş.

Simdi panik kazik transferler gelir, bir 50-60 milyon harcariz artik sampiyon olmak icin, belki zar zor oluruz ondan sonra yine okan buruk ödül olarak bu takimin basinda kalir. dandik türkiye ligi sampiyonu olabilmek icin harcanan paralara yazik .

Hala nöbette misiniz, değerli hocamızın ligde maç kazanabilmesi için 30 40 milyon euroluk oyuncu beklemenizi taktir ediyorum.

Bu kayıplar olacak,normaldir.sezon uzun ama ilk 11 e 3 transfer şart.yerli sagbekte...

Sampiyon biz olacağız herseye rağmen.Iyi geceler mayısa kadar.

Takımın ortasahasında al-ver yapacak, top sürecek, blokların arasına girip istasyon olacak adam olmadığını göremeyecek kadar futbol cahilisiniz

Hoca cahil biatçılar ondan cahil

Şu yedek kulübesini görüp utanmayan var mı ?

Şunlarla şampiyon olabileceğimize inanan var mı ?

Rakibin yedek orta sahası İsmail, Fred, Alvarez

Bizim hak ettiğimiz değer bu mudur ?
1768679382575.webp

yaomasinlar transfer falan yine 30 40m milyona sacma sapan adamlar alirlar. adini da yildiz koyarlar. yada belki 1 yil bile oynamayacak adama yillik 10arti bonuslarla toplam 15 teklif ederler. bu ana birakma iste son gun transferimiz ne zaman tuttu ki.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt