Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000046417.webp

İngiltere cikarmasi da birakalim bitane

Sanchez bugünkü macta yine pozisyon hatasi yaparak gol yedirdi. Mener macinda son dk. Hakemle ugrasacagina pozisyonunda olsa yine golü yemezdik belki. Ihale genc ardaya kaldi. O mac 2 puan bu mac 2 puan, su an 8 puan önlerindeydik ve sampiyonlugu konusuyor oluyorduk. Maalesef sanchez cok kötü bu sezon.

Yusuf gidebilir, giderken de oynatabilirsin ki önceden gaydalandığın biri ise. Ama bu çocuk en iyi olduğu ( iyi olduğu yoktu da kendine göre iyi olduğu) zamanlarda dönüp yüzüne bakmadın. Bu yüzden de gönderiliyor. Peki ne değişti gönderiyoruz dedikten sonra alıp oynatıyorsun? Gökdeniz ondan bin kat daha iyi, neden Gökdeniz değil de bu takımda olmayacağı anlaşılan Yusuf oynuyor? İnsanlar bunu merak ediyor, aptal yerine koyma bizi.
Berkan olsaydı kimse birşey demezdi mesela, ama Yusuf’un niye gittiğini biliyoruz.

2 tane yedek kalmayı sorun etmeyecek oyuncu 2 tanede 23 yaş altı diyor bunların birisi beceremedikleri Armandodur muhtemelen

2 tane yedek kalmayı sorun etmeyecek oyuncu dediğin de cuesta ve frankowski ayarı işte ne boş yere elit falan diyip beklenti kasıp insanları çileden çıkarıyorsunuz anlamadım

Bu takımı 13. iken aldı
3 şmp aldı

Yol yabdı köprü yabdı

Biraz haksızlık mı yapıyoruz erayım

Vefa mız nerde
Valla akplilerin tayyibi savunduğu gibi bu adamı savunuyorlar. Tipkisinin aynısı

Okan buruk olmasa şampiyon olamazdik GSi Okan buruk yaratti

Sanchez bugünkü macta yine pozisyon hatasi yaparak gol yedirdi. Mener macinda son dk. Hakemle ugrasacagina pozisyonunda olsa yine golü yemezdik belki. Ihale genc ardaya kaldi. O mac 2 puan bu mac 2 puan, su an 8 puan önlerindeydik ve sampiyonlugu konusuyor oluyorduk. Maalesef sanchez cok kötü bu sezon.
Bugünkü maçta hatayı yapan Sallai denilen mevkisi dışında zorla eklemlendirilen eleman.

Okan Buruk: "Siz bilmiyorsunuz ama ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da oyuncuları seyrediyorum."

Sportif direktorun yoksa adam geceleri oyuncu izler, youtube skills video acar sonra sabah hoop antrenman. Kendisini savunmuyorum bu arada, bu yapi cok sakat.
Adam ne çileler çekiyormuş Bizim haberimiz yok.

Bari tsye osiyi bayi ugurcani leminayi kiralayalimda onlar sampiyon olsun

Yusuf gidebilir, giderken de oynatabilirsin ki önceden gaydalandığın biri ise. Ama bu çocuk en iyi olduğu ( iyi olduğu yoktu da kendine göre iyi olduğu) zamanlarda dönüp yüzüne bakmadın. Bu yüzden de gönderiliyor. Peki ne değişti gönderiyoruz dedikten sonra alıp oynatıyorsun? Gökdeniz ondan bin kat daha iyi, neden Gökdeniz değil de bu takımda olmayacağı anlaşılan Yusuf oynuyor? İnsanlar bunu merak ediyor, aptal yerine koyma bizi.
Berkan olsaydı kimse birşey demezdi mesela, ama Yusuf’un niye gittiğini biliyoruz.
Kendisine hikaye ustası tagı verilmeli.

2 tane yedek kalmayı sorun etmeyecek oyuncu 2 tanede 23 yaş altı diyor bunların birisi beceremedikleri Armandodur muhtemelen

2 tane yedek kalmayı sorun etmeyecek oyuncu dediğin de cuesta ve frankowski ayarı işte ne boş yere elit falan diyip beklenti kasıp insanları çileden çıkarıyorsunuz anlamadım
2 tane yedek olmayı sorun etmeyecek diyen kim. Okan deme sakin

bu arada kazımcan bayrak adam olacak gibi

25. sonra taş gibide topçu olacak demiştim
toydu iyice pişiyor

hala hataları var ama üstüne koya koya gidecek gibi dediğim gibi 25 yaşlarında taş gibide topçu olacak

Aslanım benim çok yakışıyor forma ona

birde adam akıllı bir ekip ve menajer koysun ettafına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt