Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.365
- 23.896
- 2.393
Bu konuda haklı fenerli algicilarin uydurduğu birseyi açıklamışBu uçmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda haklı fenerli algicilarin uydurduğu birseyi açıklamışBu uçmuş
Genç olacak ayrıcaKulübede olmayı kabul edecek ama sahaya çıktığında da güçlü kalabilecek 2 tane elit oyuncu söyler misiniz ?
Takımının 28 Ocak’a kadar bırakmıyor dediği “yedek kalmayı sorun etmeyecek adam” mıymış?PÜ ABV SİZİN BE.
Evinden 500 metre öteye adam arabayla mı manava gider yahu.Bu konuda haklı fenerli algicilarin uydurduğu birseyi açıklamış
Mehmet Taşdemir vardı 6 yap onuMahşerin 5 atlısı emrah cafer arda mithat keremuygun
Kim vardı başka aklıma gelmedi şuan
Diyor ki ben hoca falan değilim kadro kuramıyorum bari gelecek olan adam halden anlayan bi adam olsa.İşin ilginci heralde gelecek oyunculara kulübede kalmayı sorun etmezseniz alacağız sizi diyecek heralde öyle duruyor
Bunu gerçekten yaptıysa ilk defa faydalı bişey yapmıştır derimBaskan mac sonunda firca cekmis soyunma odasinda sonra evine gitmis diyorlar.
HayırEmraha sarma rahat bırak çocuğu
ona da dedim
arda ham daha 1 senesi filan daha var şaktarda kalsın. Riera tecrübelendi bir sürü takım çalıştırdı mantıklı duruyor. Ama kadroyu değiştirmek lazım büyük oranda kendi istediği topçuları alsın yoksa papazlar ham yapabilir.
Toparlanmayacak bir tablo görmüyorum gerçekten istenirse ayaklar sağlam basarsa buradan 1-2 haftaya toplanır bu takım çok düştüğümüz dönemlerde kadro kalitemiz de kötüydü Şuan kadro kalitemiz iyi futbolcuların mentalinin ve özgüveninin yükselmesi önemli Osimhen gelsin 3-4 mevkiye kaliteli isim gelsin 3-4 maç ligde üst üste galibiyet gelsin toparlar bu takımEn kötü tarafı da bu takım öyle 1-2 sezonda toparlayamayacak ve fb tek kalacak biz toparlayana kadar. Yani Koç şampiyonluk görmedi diyorsunuz ama bunlar şampiyon olur Saran da çekilir ise Koç'un önü engebesiz bir yol olacak.
Sallai ile sezon bitmez. Bunun da dönceği yok. Kiralık miralık bek baksınlar
Forwet
stoper
sağ bek
Şeklinde ihtiyaç sıralaması. 6 no o kadar acil değil. Hatta 10 no daha acil ortaya adam alacaksak
Evet o da listeye üst sıralardan giriş yapacak bi isim unutmuşumMehmet Taşdemir vardı 6 yap onu
Yahu biz elektriği kendi çatımızdaki güneş panellerinden sağlamıyor muyuz?! Fazlasını satıyoruz ıvır zıvır muhabbeti vardı bir de üstelik.
Bu kadar mı pintileştiniz de kendi taraftarınızdan 2 saatlik ısıtıcı maliyetini sakınır oldunuz! Bu nasıl iştir, bu nasıl iş bilmezlik nasıl kendi kendine eziyet cefadır!