Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.983
- 9.980
- 2.398
Marmoush alırsak ??Okan mokan dursun mursun hepsi istifa hepsi
Birini diğerinden ayırmadan futbolcusundan scout departmanına herkes suçlu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marmoush alırsak ??Okan mokan dursun mursun hepsi istifa hepsi
Birini diğerinden ayırmadan futbolcusundan scout departmanına herkes suçlu

Bahane mi masonum tamir ettirsinlerbozukmuşlar
Fayda sonu önceden görüp kelle almaktır. Dönüp eve gitmicek, eve göndercek.Bunu gerçekten yaptıysa ilk defa faydalı bişey yapmıştır derim
Top getirmede sorun mu yok barış Alper gününde olmazsa bekleri geçemiyoruz abi bal gibide lazım bize lookman sadece lokman değil 8 ve 10 numarada lazımİnanılmaz yanlış hamle olur. Ceza sahası çevresinden şut çekemiyoruz. 10 numara lazım, şütor lazım. Top getirmede sorun yok, bitirmede sorun var.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başkan olan kendisi ya sazı eline alıp efsane olur yada bu kez ciddi anlamda tarihin tozlu sayfalarına gömülğrFayda sonu önceden görüp kelle almaktır. Dönüp eve gitmicek, eve göndercek.
Sonunda millet dogru yolu buldu.17 senedir bu forumdayım, ilk defa istisnasız bir hocanın demiyorum bir bireyin, yetersizliği hakkında görüş birliği hakim. Bu 17 senede yüzlerce yönetici futbolcu gelmiş geçmiştir kulüpten. En sevilmeyen ve istenmeyen okanı gördüm.
17 senedir bu forumdayım, ilk defa istisnasız bir hocanın demiyorum bir bireyin, yetersizliği hakkında görüş birliği hakim. Bu 17 senede yüzlerce yönetici futbolcu gelmiş geçmiştir kulüpten. En sevilmeyen ve istenmeyen okanı gördüm.
Napacak bir de çalışacak mı gece gece? Bir Cumartesi gecesi de olmasın mı kardeşim?niye yarın şimdi yapsanıza
gece clubleremi akacaksın!
Koçum nerdesin yabu simitçi kesin genç diye gidip zaire emery e filan teklif yapıyordur
Okan buruk istifa !!Marmoush alırsak ??![]()

Lookman ve osimhen ikilisini kurmak acayip önemli iş bence ciddi anlamda bütün olumsuz havayı değiştirirlookman gelince sen saneyi barışı yunusu gör
bu işler birazda gaz işidir ferhat
Gram gelisim yok oyunda bu yüzden. Her zaman oyuncularin ekstrasi olacak maci kazanmamiz icin. Hic takim oyunla bi mac kazandigimiz yok keyif aldigimiz yok oyunlarda.17 senedir bu forumdayım, ilk defa istisnasız bir hocanın demiyorum bir bireyin, yetersizliği hakkında görüş birliği hakim. Bu 17 senede yüzlerce yönetici futbolcu gelmiş geçmiştir kulüpten. En sevilmeyen ve istenmeyen okanı gördüm.
Yav ne listesi. Menajerler getiriyor işte birilerini bunlar da oturup Youtube’dan 3-5 sene önceki skill videolarını izleyip “olur ya olur olur” diyip alıyorlar işte. Singo’yu sağ bek diye almalarından belli değil mi?istediğin profili bilmiyon mu hoca insan ne istediğini bilmez mi? onyedikada istiyon frattessi de bu adamlar ne alaka şimdi senin sisteminde
Yav ne listesi. Menajerler getiriyor işte birilerini bunlar da oturup Youtube’dan 3-5 sene önceki skill videolarını izleyip “olur ya olur olur” diyip alıyorlar işte. Singo’yu sağ bek diye almalarından belli değil mi?
yani öyle bir adam ki 3 sene şampiyon olmuş peş peşe yine de kendini sevdirememiş kimseye güven vermiyor böyle bir şey olabilir mi taraftarla iletişimi felaket kötü hiç anlamıyor. Oyun desen her sene geriye gidiyor.17 senedir bu forumdayım, ilk defa istisnasız bir hocanın demiyorum bir bireyin, yetersizliği hakkında görüş birliği hakim. Bu 17 senede yüzlerce yönetici futbolcu gelmiş geçmiştir kulüpten. En sevilmeyen ve istenmeyen okanı gördüm.