Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm tabiriyle bize direkt iki yönlü oyun kurucu lazım

İnanılmaz yanlış hamle olur. Ceza sahası çevresinden şut çekemiyoruz. 10 numara lazım, şütor lazım. Top getirmede sorun yok, bitirmede sorun var.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top getirmede sorun mu yok barış Alper gününde olmazsa bekleri geçemiyoruz abi bal gibide lazım bize lookman sadece lokman değil 8 ve 10 numarada lazım

17 senedir bu forumdayım, ilk defa istisnasız bir hocanın demiyorum bir bireyin, yetersizliği hakkında görüş birliği hakim. Bu 17 senede yüzlerce yönetici futbolcu gelmiş geçmiştir kulüpten. En sevilmeyen ve istenmeyen okanı gördüm.
Sonunda millet dogru yolu buldu.

17 senedir bu forumdayım, ilk defa istisnasız bir hocanın demiyorum bir bireyin, yetersizliği hakkında görüş birliği hakim. Bu 17 senede yüzlerce yönetici futbolcu gelmiş geçmiştir kulüpten. En sevilmeyen ve istenmeyen okanı gördüm.
Gram gelisim yok oyunda bu yüzden. Her zaman oyuncularin ekstrasi olacak maci kazanmamiz icin. Hic takim oyunla bi mac kazandigimiz yok keyif aldigimiz yok oyunlarda.

istediğin profili bilmiyon mu hoca insan ne istediğini bilmez mi? onyedikada istiyon frattessi de bu adamlar ne alaka şimdi senin sisteminde
Yav ne listesi. Menajerler getiriyor işte birilerini bunlar da oturup Youtube’dan 3-5 sene önceki skill videolarını izleyip “olur ya olur olur” diyip alıyorlar işte. Singo’yu sağ bek diye almalarından belli değil mi?

Transferler tamamlanıp Okan’ın kendince hazır hale getirildiği senaryoda zaten ligde 10 maç falan kalacak, 10 maç için menajerlerin kapısında yatıp panik transferlerine gerek yok bence
Yazın kadro sil baştan kurulurken birde devre arası çöplerini gönderme peşinde koşmayalım

Bugünkü mental olarak bitik 11 le atm maçına çıkacağız orada hırpalanıp ardından kgümrük maçında da puan kaybedeceğiz City maçının sonunda bir sürü şehit veririz zaten akabindeki lig maçının nasıl bir facia olacağını düşünemiyorum

Yav ne listesi. Menajerler getiriyor işte birilerini bunlar da oturup Youtube’dan 3-5 sene önceki skill videolarını izleyip “olur ya olur olur” diyip alıyorlar işte. Singo’yu sağ bek diye almalarından belli değil mi?

Singo 2 metreye pas atmakda zorlanıyor

müthiş atlet ve kesici ama futbolculuğu sıkıntılı

arada bir hagi vari hareketleri göz boyatmasın

yani öyle bir adam ki 3 sene şampiyon olmuş peş peşe yine de kendini sevdirememiş kimseye güven vermiyor böyle bir şey olabilir mi taraftarla iletişimi felaket kötü hiç anlamıyor. Oyun desen her sene geriye gidiyor.

Bu sene derbileride kazanamadik orda ektrasi oluyordu hocanin artik oda yok olmayan oyunun yaninda bu olunca hic cekilmiyor kahri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt