Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani öyle bir adam ki 3 sene şampiyon olmuş peş peşe yine de kendini sevdirememiş kimseye güven vermiyor böyle bir şey olabilir mi taraftarla iletişimi felaket kötü hiç anlamıyor. Oyun desen her sene geriye gidiyor.
öyle de ballıki illa bi topçu çıkıp kellesini kurtarıyor, bu sene de Osim yokluğunda Sane kurtardı bugüne kadar. Ama artık o bile fayda etmiyor.

Okan Buruk: "Sezon başı kadro planlamasıyla ilgili eleştiri aldık, o eleştiri de doğrudur, haklıdır. Ben de kendi adıma bundan bir şeyler çıkartıyorum. Bunu tekrar yaşamamak için bu hafta bizim için kritik bir hafta olacak."

Ah be hoca ne diyim sana
hiç bir şeyden ders almadı. bunda da almayacak. yalan söylüyor.

Gelecek yıl yine aynı şeyleri yaşıycaz. içeride ki bayern ve tottennam maçlarınıda oyuncular oynadı gram katkısı yok

Bazen acaba diyorum tek bir adama 75 milyon yatırmasaydık da o parayla 4 tane alsaydık elimizde en azından yeterli futbolcu olmuş olurdu.

Sonra diyorum bu adamlar mevcut ara transfer tecrübesiyle o parayı da zayi eder kimseyi alamazlardı diye düşünüyorum.

Ama çok feci eksiğiz öyle böyle değil! Ben şimdiye kadar ne böyle bir yedek kulubesi ne de böyle bir Galatasaray kadrosu gördüm.

Okan Buruk: "Sezon başı kadro planlamasıyla ilgili eleştiri aldık, o eleştiri de doğrudur, haklıdır. Ben de kendi adıma bundan bir şeyler çıkartıyorum. Bunu tekrar yaşamamak için bu hafta bizim için kritik bir hafta olacak."

Ah be hoca ne diyim sana
Söv artık musap tutma içinde kanser olursun.

Yeri geliyor Uğurcan, yeri geliyor Sane, yeri gelir Barış, veya Yunus, çoğu zaman da Osimhen maç alıyor ama hocamız olacak beyefendinin bu sezon bir maç aldığını görmedik. Hatta göreve geldiğinden beri bu maçı da hoca aldı diyebileceğimiz çok az maçı vardır. Galatasaray'ın hocası oyuncularının bireysel becerilerinin arkasına bu kadar sığınmaz.

Galatasaray'ın hem yönetimde hem de saha kenarında gerçek futbol akıllarına ihtiyacı var.

Okan hoca sonrası Mancini veya terim gider diye düşünüyorum sıfırdan gelen hocanın bu sezon şansı olmaz Mancini de terimde ligin tarzını biliyor mancininin o dönem oynattığı oyunda iyiydi bizde
Bilemiyorum ama Ardayı alır gelirim aga. 2-3 takviye ve biraz hava değişimi ile çok rahat şamp oluruz. Ardaya saygı da duyar komple takım

Ah be hoca ne diyim sana
Ulan 10 yabancıyla şampiyonlar ligi varken yaptın. Bu bir hata değil zaten başka birşey.
Sen hicbirsey cikartmiyorsun. Şampiyon ol yine aynı şeyleri yapacaksın okadar eminim

Beyler biliyorum üzgünsünüz ve sinirlisiniz
Ama forumda bu ruh haliniz birbirinize bence daha çok sirayet ediyor
hani bu biraz esneme olayı gibi, karşındakine de geçer ya
Burada yazdıkça daha da artıyor sanki bu üzgünlük ve sinirlilik

Gerçekten trollük yapmıyorum, biraz sakinleşmeye davet ediyorum sizi, sebebini de hemen söyleyeyim.

Buyrun önümüzde sadece 1 ay var zaten. 1 ay içerisinde ya havlu atarız ya da 1 ay sonra hala ligde lider konumda oluruz, eğer 1 ay sonra ligde hala lider konumdaysak zaten toparlamışız ve net favoriyiz yine demektir.

Eğer 1 ay sonra liderliği vermişsek zaten geçmiş olsun o saatten sonra çok zor, demek ki takım dağıldı virajı alamadık demektir.

O nedenle boş yere ne kendinizi bu kadar hırpalayın, ne de üzülün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt