- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Agdayla kıllarımı çekseler şu maçtaki gibi acı cekmezdimBen ne güzel maçlar izlemiyordum kafam rahattı olm neden izledim yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agdayla kıllarımı çekseler şu maçtaki gibi acı cekmezdimBen ne güzel maçlar izlemiyordum kafam rahattı olm neden izledim yav.
ama bizde külhanbeylik ile gidiyor iş efendi olanı eziyorlararda iyi hoşta şu jr.terim triplerini bi bırakıp hakemlerle uğraşmasın.
Uzun top manyağı oldum. Orta sahada top tasinmiyor. Durmadan yana pas geriye pasBu kadar ciddi bütçelerin döndüğü ortamda artık takıma dokunacak, güzel futbol oynatacak bir hoca istiyor Gs taraftarı. Ağır çekimde stoper ve ön liberoların paslaşmalarını izlemekten içeri belki tutar diye açılan boş ortalardan çok sıkıldık.
Bugun yine iyidi yav. Sanki silah dayayip 30m verip beni alin mi dedi cocuk? Adama sallamak en hafif deyimle aptalliktirUgurcana laf atmayin 30m€ diye adam kactane mac kurtardi. Alanya maci yeter bikere. Valla gelmeden önce cok önyargiliydim ama tam tersine cok iyi cikti. Hele top tekniginde cok gelistirmis. Kusursuz bi kaleci. Asil singoya verilen 30m€ icin yanin. Gerci oda genc daha hakkinin verir ins.
Bugün bile uzatmalarda kaçtane abuk subuk faul çaldı Antebe hakem, yedek kulübende Arda olacak ve o abuk subuk düdükleri çalacak ha o it hakem. Yerin dibine sokar sokar çıkartır Arda, o it hakemi. Bizim okan anca zıplar, ite köpeğe malzame çıkartır. anca 4. Hakeme saat göstetir.ama bizde külhanbeylik ile gidiyor iş efendi olanı eziyorlar
Yav 1-2 maç kazansın yine taraftara laf çakmaya başlar. Seneye kalırsa yine yarım yamalak bi kadro yapar patlayınca taraftar haklıymış der. Tutarlılık diye bişey yok ki bu kişideSonunda hep taraftarin dedigi cikiyor
Taraftarin gördügünü kendi göremiyor
Bu herif futboldan falan anlamiyor
Ders almış olsaydı 28 Ocak demezdi transfer için. Sezon açılana kadar oyuncuları belirler sezon açıldığı gibi transferi bitirirdin. Bak adamlar iki transfer ile seni madara etti. Ders aldığın yok, sadece farkettin gidiyorsun, yalan söylemeye çirkinleşmeye başlıyorsun.. bari mert ol.. Fatih hoca neden büyük biliyor musun, gitme - kalma korkusu yoktu. Mert ve dobraydı.. sen korkağın tekisin ne yazık ki.. yoksa bunca yalana sığınmazdın.. yazıkhiç bir şeyden ders almadı. bunda da almayacak. yalan söylüyor.
Gelecek yıl yine aynı şeyleri yaşıycaz. içeride ki bayern ve tottennam maçlarınıda oyuncular oynadı gram katkısı yok
Görüyor görmeye de kibri izin bermiyor doğruyu yapmasına.Sonunda hep taraftarin dedigi cikiyor
Taraftarin gördügünü kendi göremiyor
Bu herif futboldan falan anlamiyor
Adam şu kadro maaş seviyesinde bedavaya oynuyor. Ayıptır Uğurcana laf edilmez. Gel dedin geldi, ifb de bu aldığının 2-3 katını çok rahat alırdı. Ne 2-3 ü, 5 kat fazlasını alırdı.Bugun yine iyidi yav. Sanki silah dayayip 30m verip beni alin mi dedi cocuk? Adama sallamak en hafif deyimle aptalliktir
Sadri yat artik. Yarına gücün kalsinŞu basın toplantısına allah kitap aşkına beni bi alın ya