Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın bi transfer bitecek haberi geldi

Gerçekten 4 yıldır takım neden pas konusunda yetersiz olduğunu çok merak ediyorum kimler geldi gitti hala aynı sorun ve düzelmeyecekte.
Hocam bende bilmiyorum ama pas konusunda ayağı en odun adam bile 4 yılda bayağı gelisim gosterebilirdi. İzlediğimiz antremanlarda genelde oyuncularımızı ortada sıçan oynarken bolca görüyoruz. Ana antreman bundan ibaret sanırım. İyi pas yapabilsek , mevcut kadromuz bu kadar efor sarf etmeden karşına çıkan takımlara ciddi zorluk cikarir.

Bugun maçı icardi pert etti ilk yarı baya iyiydik aslında herifin kafasına yüzde yüzlük top atıyorlar yerinde dursa vurmasa kaleye girecek topu stad dışında gönderiyor. Ulan hadi kondisyonun çöp olur eski kilonda olmassın hepsine eyvallahta bilader kaliteni nasıl yerle bir ettin sen ya. Bildiğin şaban olmuşsun sen. ilk yarı 3-0 olacak maçı kalkıp adamlara verdin.

Yarın fenerin maçına bakmaya bile gerek yok adamlar tonla orta saha aldı eskisi gibi hata yapmayacaklar Guendouzi + İsmail yaptıkları an hiçbir anadolu kulübü muhtemelen kaleyi bile göremez.

Gerçekler acıdır adamlar Skriniar, Asensio, Guendouzi baya baya iyi takım haline geldiler kanatları leş olsa bile bu ligin bugı orta sahadan geçiyor.

Şampiyon oluruz ya da onlar olur iddaalı laflar olur fakat an itibarıyla fenerin gerisinde olduğumuzu düşünüyorum bir tek Osimhen baba sırtlarsa şampiyon yapar.

Elin fblisi bile delirmiş kaanın amatörlüğünü eleştiriyor

Bizim muhabirlerden bir tane soru soran yok bu topçuların hali ne diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt