Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize Lokman ilaç olmaz isteyen arkadaşları anlıyorum da adam kanat oyuncusu. Bakın özelliği falan da geçtim artık bize hiç değilse orda dinamizm sağlayacak sıradan bir 10 numara lazım. Yani bunu da bulsunlar artık. Bizim su an sıradan oyuncuya bile ihtiyacımız var.

Ayrıca ekonomik açıdan da uygun değil Lookman 40 bonservis 6/7 maaş 29 yaşındaki adam değmez arkadaşlar.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlacın kralı olur.Barış yedek olacak..Bu kadar basit.
Barışın şu takıma nasıl zarar verdiğinin hala farkında değilsiniz.

Ama maliyeti konusunda tabiki sıkıntı var.Ama bu olmaz başkası olur.Bize bir tane kesin fark yaratacak akıllı bir kanat oyuncusu gerekli.

Gelelim Okan Buruk'a.

3 yıldır takımı şampiyon yapan hocasın, takımın ile kırılmadık rekor bırakmadın ve bugün yedek kulübende oyuna alacak ismin yok. Hala yönetim ile beraber çalışıyoruz demeler, 10 farklı transfer açıklaması ile laf salatalığı yapmalar, teknik direktör müsün, kulüp sözcüsü, başkan vekili misin karar ver artık. Nesin sen arkadaş.

Ya Hamza Hamzaoğlu gibi isim bile 3 yıl üst üste şampiyon olsa o cesaretle gider 2 laf batırır yönetime, ben de bekliyorum transferleri sizin gibi der. Bu kadar mı güvensizsin be adam. Bu nasıl karakter. O zaman ben sorgularım arkadaş, sen kendine hala güvenmiyorsun, o eşiği hala atlayamadın derim, şampiyonluklarda payını içten içe sorguluyorsun derim.

3 yıl art arda şampiyon olan teknik direktör en cesuru olur, en korkusuz demeci verir, gerekirse kovulmayı göze alır, bahanelere sığınmaz. Yönetime de gerektiğini söyler, oyuncusuna da söyler. Ceza sahasında çoğalamadık diyorsan nedenini söyleyeceksin, İcardi'ye lafını söylemekten kaçmayacaksın. Kaçarsan gelir basın toplantısında kupa ile aynı boydasın diye güler sana.

Kimseye laf söyleyemeyen hocanın geldiğinden beri en çok laf soktuğu kendi taraftarı ya. City, Real tutun demeler, 12 kişiyle mi oynayacağız demeler, şampiyon olunca Okan Buruk istifa tezahüratına eşlik etmeler. Sen bu yolda ilerledikçe 5 yıl üst üste şampiyon olsan ne...

2 tane yedek kalmayı sorun etmeyecek oyuncu 2 tanede 23 yaş altı diyor bunların birisi beceremedikleri Armandodur muhtemelen

2 tane yedek kalmayı sorun etmeyecek oyuncu dediğin de cuesta ve frankowski ayarı işte ne boş yere elit falan diyip beklenti kasıp insanları çileden çıkarıyorsunuz anlamadım
Rezillik..Yedekliği sorun etmeyecek oyuncuları göreceğiz.Barışı,yunusu,leminayı,ilkayı kesemeyen adamı alsın evine götürsün.
Sanki bu maçta ve çoğu maçta ahmet,yusuf,berkan falan oynuyordu.Bu yüzden puanlar bıraktık.Zaten bunlar yüzünden kötü oynuyoruz.Ha birde icardi var en büyük sorun..Çıkdırmamak elde değil.

Ne kadar isterler acaba ? Mariano gibi oyun kurucu bek izlediğim maçlarda çok beğenmiştim.

Su an en iyi oynayan oyunculardan bitanesi önceden istenilmeyen kazimcan. Birseylerin yanlis oldugunun göstergesi. Yusuf ahmeti filanda okadar kötü oldugunu sanmiyorum. Gürpüzlerin bile iyi olani geldiydi simdi bakiyorsun kardesi genclerde cok daha iyi durumda.

Takımda 1'i çapraz koparmış diğeri ne olduğu belli olmayan olmak üzere 11 yabancı vardı.
Görünen o ki en sağlamı aşili koparmış olan.
Singo denilen laleyi de var diye yabancıdan saymamak lazım. Takımda 8.5 yabancı var söver misin sayar mısın

Maçtan çık, 2 saat trafik çek, eve gel valla daha yeni kemiklerim ısındı.

Bundan sonra benim hedefimde tek bir adam var o da Okan Buruk!

Umarım en kısa sürede hem bu aciz yönetimden hem de bu ne dediği anlaşılmayan, her açıklaması bir TD açısından facia olan saçma sapan heriften kurtuluruz.

4. yılında hala aynı hataları tekrarlayıp çıkıp alay eder gibi konuşmak bizimle taraftarla aleni şekilde taşşak geçmektir.

Umarım şampiyon olmayız ve bu avare sürüsünden kurtuluruz. Yazın bunları yazdığımızda abartmayın deniliyordu.

Neyse konuşmaya değecek bir adam bile değil. Olan Galatasaray'ın paralarına oluyor...

IMG_4897.webp

Kitabı dafiul gumumun 2. baskısını yazdırdı bana sabah 5e kadar Okan bey ve avaneleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt