Fazlı Yakın
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2011
- 1.697
- 430
- 1.493
Yine haftalardır yedek oyuncumuz tok diyoruz kupa maçı dahil şu süreçte bile alt yapıdan bir oyuncu monte edemedik, o kadar mı kalitesiz alt yapımız var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber yok bitmiştir bence. 4 saat ne konuşacaklar? Konuşulacaklar belli sonuçta Gardi oyuncuları ve maliyetlerini sunacak. Bizimkilerde o pahalı, bu yıldız değil, bunu taraftar karşılamaya gitmez, genç bir oyuncu için o oyuncu kim tanımıyoruz derlerse de şaşırmam.Yani devam ediyor
Avrupa’da buna bakmazlar emin ol. İsterse on gol altsın. Adamlar için bu adam çöp, ki oraya nasıl transfer olmuş (city seviyesi asla değil) bende anlamadım, ve bu çöpten nasıl para kazanacaklar ona bakarlar. Bu arada onların çöpü bizim ulaşamadığımız yıldız oluyor onu da belirteyim.Dün Manuya yenildiler rakip ol olma, rakibine verdiğin adamın golüyle es kaza puan kaybedersen manuya puan kaybettiği ortamda sıkıntı çekerler
Forumda ben dahil aslan yürekli diğer üyeler sana her gün laf anlatmaya çalışıyordu,anlamıyordunYalanların devam ediyorsun. Nivak projesinde m2'sini kaça sattığını göstermek için sana site bile attım. O zamanda onu yok saydın yok tanıdık yok bir şey dedin sitedeki satış fiyatını görmezden geldin. Bu arada bahsettiğin projeyi yapan şirket Florya projesini yapacak şirket aynı. Bu da sana son cevap yazışım hadi iyi forumlar.
U23 e uygun gibi durmakta afrika standartlarindagelsin
![]()
bitse duyardık kararları simitçi çok sever içeride konuşulan konuları paylaşmayıYani devam ediyor
Torrikim nerde? Torreirasız olmaz.Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Keita Ederson
Sane Samardzic/Lookman/Marmoush Baris
Osimhen
Kurtulus bu. Physis Teknik hepsinin karisimi güzel bi takim
Bol keseden biri gelince mikrofona "PR ci diyenler oldu etti..ama biz baskanimiz onderliginde hocamizin istedigi..."bitse duyardık kararları simitçi çok sever içeride konuşulan konuları paylaşmayı
Sen ciddi anlamda yalan konusunda patolojik vakasın %30 hiç konuşulmadı bile. Zaten GK'de izin minimum %50 hasılat paylaşımı üzerineydi ve konuşmaların hepsi de bu minvaldi. Hatta bunun da az olduğunu ve %60 olması gerektiğini söyleyende vardı %30 diyen kimse olmadı. Tartışma konusunda genelde m2 fiyatı idi m2 10 bin dolar diyenler vardı bir de mevcut ekonomik durumda 10 bin dolara satılamıyor 6-6.5 bin dolar diyenlerdi bu konudaydı tartışma. Sen ciddi anlamda sorunluymuşsun. Normalde bunu da alıntılamazdım ama bu kadar bariz yalanı da düzeltmem lazımdı. Bundan sonra ne yalan atarsan at alıntılamayacağım. Sen de beni alıntılama.Forumda ben dahil aslan yürekli diğer üyeler sana her gün laf anlatmaya çalışıyordu,anlamıyordun
Çünkü sen dursunun bu proje %30 mu ne anca kar ettirir sözünü baz alarak konuşuyordun,sorgulamıyordun
Ben karşı çıkıp rakamlarla bunun böyle olmadığını günlerce paragraflarca anlatmaya çalıştığımda da karşı çıkıyordun
Konu da, oran min %50 olacak şekilde finalize edildi,bak hala yanılıyorsun rakam söyledim diyerek madem senle dursun doğruydu %30 nasıl %50 oluverdihiç muhakeme yapamıyormusun kardeşim sen
1 kere bile özür diledin mi dilemedin,o kaybedilecek %20lik farkın hesabını verdin mi vermedin,dursuna ulan dursun beni de yanılttın evet söyle %20 nerden geldi dedin mi demedin
Şimdi ben trolüm sen de gerçekleri söyleyen üyesin he
Ya kardeşim git akşam akşam başkasıyla dalga geç trollüğünde bir edebi bir adabı var yapma şunları
Lütfen alıntı da yapma tartışma sonlansın
Olmaz zaten, dedigim gibi adamlar clde ilk 8e oynuyor. Iki kilit oyuncusunu niye biraksin. Hadi lookman ile zorluk yasadilar ama 40m€ asagisina birakmazlar onuda biz vermeyiz.
Guzel seylerde her gun yeni bir kamera ya da programda goruruz ama dedigin gibi taraftarla yuzlesmeye cesaret eden yok.Aslında açıklama yapmak, taraftarın içini rahatlatacak şeyler söylemek lazım bu dönemde.
Ama yönetimden 1 kişinin bile cesareti yok konuşmaya.
Siz ne kifayetsiz insanlarsınız.
Yani tarzını vs sevmem ama yönetimde bi tane A. Albayrak bile yok.