- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
August priske dju mheukvaBize santrfor da lazım osimhen bırak sakatlanmayi oyundan son 5 dk çıktığı zaman icardi girdiğinde o 5 dakika da bile gol yeme potansiyelimiz oluyor takımı 10 kişi biraktiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
August priske dju mheukvaBize santrfor da lazım osimhen bırak sakatlanmayi oyundan son 5 dk çıktığı zaman icardi girdiğinde o 5 dakika da bile gol yeme potansiyelimiz oluyor takımı 10 kişi biraktiriyor
Onyedika'yı tercih ederim kaleye yaklaşır şut atar hücums destek verir en azından.bu mu listenin başındaki herif
yav okanın ne istediğini biliyorum da zaten okan'ın transferdeki düşünceleri , oyun kurgusu falan iyi değilki.Ben bu tarz oyuncu almamamız gerektiğini söylüyorum ısrarla eğer 2 tane kreatif oyuncu koymayacaksak merkeze.Yani genelde işte mandela konusuna cevap vermiş de oluyorum , bizde bir şeyi değiştirmez.Orta saha Mandela-X-X olmalı direkt komple değişmeli ama geçici çözüm kreatif biri olmalı Mandela gibi adamı da sezon sonu alırız.Amaç zaten Lemina'nın genç ve daha serti dediler ya takip etmiyor musun yav sürekli bunu anlatmaya çalışıyorum
DMC'lerde kreatiflik çözüm arıyorsun anladım ama onu unut geç bizimkiler X (yeni transfer) & Torreira ve Sara rotasyonu kur ak istiyor çünkü oyuncu yok takımda, rekabet desen hiç yok zaten.
Bize senede 40-45 maça çıkabilen oyuncular lazım. Lemina da yavaş yavaş yaşlanıyor bu şekilde hem DMC hem stoper rotasyonuna geçecek o yüzden Papa Gueye, Fofana ve Keita gibi isimlerin adı geçiyor onu anlatmaya çalışıyorum
Işte ileriye de başkasını alacaklar Lookman veya öyle biri.
Stoper istatisliği gibi duruyor.bu mu listenin başındaki herif
Maestro yerine dennis daha iyi olur benden okeyMaestro gedson lokmann alıp konuyu kapatalım derim.