Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muci'nin ceza sahası dışından şut tehditti sayesinde verdiği katkıyı görünce benzer katkıyı Samardzic(pahalı) yada Luka Sucic(Samardzic'e göre daha uygun maliyetli herhalde) bize benzer katkıyı vermez mi diye düşünüyorum? Bu iki oyuncunun da en büyük özellikleri şut tehditleri diye hatırlıyorum. Ayrıca iki isimde u23.

Muçi gibi şut çeken futbolcumuz bile yok adam kaç tane maçı ipten aldı dün Sane'nin vurduğu yerden gol olması gereken topları paso uzaya vuruyoruz.

Amaç zaten Lemina'nın genç ve daha serti dediler ya takip etmiyor musun yav sürekli bunu anlatmaya çalışıyorum 🙃

DMC'lerde kreatiflik çözüm arıyorsun anladım ama onu unut geç bizimkiler X (yeni transfer) & Torreira ve Sara rotasyonu kur ak istiyor çünkü oyuncu yok takımda, rekabet desen hiç yok zaten.

Bize senede 40-45 maça çıkabilen oyuncular lazım. Lemina da yavaş yavaş yaşlanıyor bu şekilde hem DMC hem stoper rotasyonuna geçecek o yüzden Papa Gueye, Fofana ve Keita gibi isimlerin adı geçiyor onu anlatmaya çalışıyorum 😄

Işte ileriye de başkasını alacaklar Lookman veya öyle biri.
yav okanın ne istediğini biliyorum da zaten okan'ın transferdeki düşünceleri , oyun kurgusu falan iyi değilki.Ben bu tarz oyuncu almamamız gerektiğini söylüyorum ısrarla eğer 2 tane kreatif oyuncu koymayacaksak merkeze.Yani genelde işte mandela konusuna cevap vermiş de oluyorum , bizde bir şeyi değiştirmez.Orta saha Mandela-X-X olmalı direkt komple değişmeli ama geçici çözüm kreatif biri olmalı Mandela gibi adamı da sezon sonu alırız.
Genel planlama rezalet ötesi ben onu da vurguluyorum aslında sürekli olarak.

1768752694127.webp

yeni gelen adamlar da 2 haftadan önce oynamaz ha size söyleyeyim.

Bulamadılar mı daha kronik mronik ya da kafadan sakat birini?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt