Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu üzerine 10 daha koyun Lookmanı alın, 10 numara da oynar kanat ta. Ne vereceği belli adamın. Osimle ikisi süpürür ligi. Ne verceği belli olmayan adama 30 vermek ne demek, ve en ihtiyaç olan 2 bölge dışına bu para verilcek. Hakkaten dalga mı geçiyonuz

Bizim bu yıl işimiz yine tamamen Osi'ye kaldı. Yaparsa bir daha o yapar. Onun haricinde 1 Allah'ın kuluna bile güvenmiyorum.

Lan bunlar sözleşmesi 3 ay sonra bitecek timbera da bi 30 bayılmasınlar

Lang'in hollanda ve belcika ligi videolarini izleyin lan manyak birsey 😂 biraz iciniz sogusun italya ligini bosverin

Kim gelirse gelsin artık birileri gelsin yeter bu top topçuyla oynanıyor

Adamlarda çıkana girene bak

Sende böyle bi trafik dahi olmuyor

Şimdi tek problemimiz bumu? Kanat ve kanat… lookman da kanat aslında. Barış Sane Lang Lookman Yunus Sallai napcaz bunları? Lemina tor, sara ve ilkay orta saha.. kaanı saymadım çünkü futbol onu bıraktı.. ilkay da ismi hakkı için saydım, çünkü oda artık yok.. lemina üstüste maçları çıkarmıyor.. sane sakat… ee??
Ofansif gucumuz 0. Takim osimhenin ayagina bakiyor. O olmadikca gol bile atamiyoruz. Lang ile lookman en azindan takimin ofansif gucunu yukseltir. Icardi bitik, yunus 0. Sallai desen herif ofansif olarak vasat oldugu icin bekte kullaniliyor. Baris denen anca kosuyor. Takim skor uretemiyor. Kendi evimizde ne uniona atabildik, ne trabzona ne bjkye.

giphy.gif

Analize gerek yok ki iyi topcu yeterki sen ona deger ver.

Hem Belcika'da hem Hollanda'da cok basarili olmus birisi yasi da uygun. Bizim takimda nerede oynatir hoca bilemem ama takimda Osimhen haric gol atacak/attiracak oyuncu sayisi yok denilecek kadar az.

Hah işte anahtar cümle bu, kafasını maça verirse... Böyle adamların hiçbirinden fayda almadık. Kafasını maça veren bir Zaha, diri bir ziyech, sağlıklı bir Falcao... Sane de aynı 2 maç var 4 maç yok, kafasını verirse iyi. Hep tercihler aynı, hiçbirinden de mutlu olmadık. Dünya para veririz gene takımı kurtaran Barış Alper olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sane'nin durumu bence diğerlerinden farklı. Sane'nin olayı takımın tamamen ondan kopuk alakasız oynaması. Sane'yi çocukluğundan beri hepimiz biliyoruz, adamın en büyük özelliklerinden birisi ver-kaç olayı, bizim Yunus falan top Sane'ye gelince sahanın öbür ucuna kaçıyor resmen. Sürekli çizgiye bastırtarak oynatıyoruz, topu ayağına atıp bir şeyler yapsın diye bekliyoruz.

Bu fener zor puan kaybeder
Bizim de artık puan falan kaybetmeden içerde bunlara çakıp
Şampiyon olmamız lazım..
Yoksa bu yaz ne hoca kalır ne yönwtim kalır ne osi falan kalır..

Ulan var ya şu fabrizio'nun twiti gördüm galatasaray yazmıştı hollanda amblemi vardı herhalde timber aldık dedim bir açtım Lang var ya kaynar sular indi başımdan aşağıya şimdi parayı falan da görünce yemin ediyorum sinirden her yerime ağrı girdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt