Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.666
- 5.834
- 2.108
Hemen gelsin bizim takım da disipliniyle bilinir zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kronikkk abi uzak durmak lazımAniden timber haberleri yoğunlaştı ne diyorsunuz bu dayıya renkdaşlar alalım görüşleri hemen
Yok öyle bir kaynağım. Şu haberi görünce bizde orta saha arıyoruz. Oyuncu bonservisi daha uygun bir oyuncu. O yüzden hissiyat olarak yazdım.@Hasan Bekir kaynak ne, renktaş?
Kronikse olur tam bize göreKronik Timber çakacaklar bize heralde
Lazım zaten ben de dile getirdim bünyesinde birkaç kez ama böyle biri lazım değil yedekten gerektiğinde 11de oynayacak , kendini hazır tutacak biri lazım bize.Bu paraya brezilyadan falan top seviye wonderkidlerini alıp getirirsin yani.343 oynayacak olsan Langi direkt al derim normalde zaten iyi oyuncuLang özelinde yazmadım renktaş. Hücuma mutlaka adam lazım. Orası tıkanırsa hiçbir telafisi yok. Savunma idare eder hücum idare etmez. Maç alacak adam sayısı artmalı.
Azından bal damlıyor abi inşallah lokman olur inşallah osimhen lokman lokman diye tuttururNedense ben hala lookman olacak gibi hissediyorum lang isi sanki patlauacak son anda
Sallai da bizim takimin kanat oyuncusu degil benim gozumde, iyi yedek o kadar suan zaten yokluktan sag bekte forma buluyor. Ofansif kanat sayimiz o yuzden zayif zaten.Değil, o okanın iş bilmezliği… Yunus var Sallai var.. buna rağmen oraya ahmedi atıyorsa ve dahası ahmedden beklenti içinde ise bu o tdnin yetersizliğidir. Gerekirse oraya kazımcanı atarsın ereni ismaili atar ahmedi oynatmazsın.. ayrıca lang da barış da yedek kalmaz.. ve şükür barış çabuk çabuk sakatlanmıyor da.. yedek forvetin yok, icardi filan demeyin adam obez… orta sahan nicelik olarak çok daha kötü durumda. 10 no hiç yok. Yunus on no filan değil.. Barış yoksa ahmedi koyma yunusu oynat orda. Ahmed her halükarda denklem dışı olmalı ama Okan oynatıyor. Ahmede ihtiyaç yok.. Sallai, İsmail, Eren, Kazım Can varken Ahmed olmaz… bunu her maç gösteriyor. Ama Okan oynatıyorsa ben napim. Oyuncu yokluğundan değil keyfi oynatıyor