Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedense ben hala lookman olacak gibi hissediyorum lang isi sanki patlauacak son anda

izlemedim ve iyi kötü oyuncu diyemem kang için

ama anladığım kadarıyla çok riskli transfer

karakter olarak biraz quaresma biraz zaha var herifte

zorunlu satın alma yoksa iyi ekleme ama varsa büyük risk

Kanatta tek alternatif Ahmed Kutucu iken böyle herifler kiralık falan denenmeli. Sezonun kalan yarısı bu yedek kulübesiyle bitmez.

Kanatlar artik check

Sane
Baris
Yunus
Lang
(ahmed)

Bekler kimse sakatlanmazsa check
Singo
Jakobs
Eren
Sallai
(kazimcan)

Stopere biri lazim
Apo
Sanchez
Arda
Xx

Os (ölü)
10no ölü

20 üstü herhangi bir bonservise lookman salağını almaktan çok daha mantıklı bir hareket

sene sonu dehleyebilme şansın var en azından

Lang özelinde yazmadım renktaş. Hücuma mutlaka adam lazım. Orası tıkanırsa hiçbir telafisi yok. Savunma idare eder hücum idare etmez. Maç alacak adam sayısı artmalı.
Lazım zaten ben de dile getirdim bünyesinde birkaç kez ama böyle biri lazım değil yedekten gerektiğinde 11de oynayacak , kendini hazır tutacak biri lazım bize.Bu paraya brezilyadan falan top seviye wonderkidlerini alıp getirirsin yani.343 oynayacak olsan Langi direkt al derim normalde zaten iyi oyuncu

Bay sağ bek olur merkezs ve 10 na 2 tane üst düzey adam almamız lazım !

Değil, o okanın iş bilmezliği… Yunus var Sallai var.. buna rağmen oraya ahmedi atıyorsa ve dahası ahmedden beklenti içinde ise bu o tdnin yetersizliğidir. Gerekirse oraya kazımcanı atarsın ereni ismaili atar ahmedi oynatmazsın.. ayrıca lang da barış da yedek kalmaz.. ve şükür barış çabuk çabuk sakatlanmıyor da.. yedek forvetin yok, icardi filan demeyin adam obez… orta sahan nicelik olarak çok daha kötü durumda. 10 no hiç yok. Yunus on no filan değil.. Barış yoksa ahmedi koyma yunusu oynat orda. Ahmed her halükarda denklem dışı olmalı ama Okan oynatıyor. Ahmede ihtiyaç yok.. Sallai, İsmail, Eren, Kazım Can varken Ahmed olmaz… bunu her maç gösteriyor. Ama Okan oynatıyorsa ben napim. Oyuncu yokluğundan değil keyfi oynatıyor
Sallai da bizim takimin kanat oyuncusu degil benim gozumde, iyi yedek o kadar suan zaten yokluktan sag bekte forma buluyor. Ofansif kanat sayimiz o yuzden zayif zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt