- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Yaslari bilmiyo..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollandadan topçu almamTimber oynarken fbdende 5 yemiştiler , iyi oyuncumu yoksa Forum bizimi yiyor anlamadım
3 orta saha geleceğini mi sanıyorsunKeita 6 timber 8 samardzic 10
Bravo hocamHollandadan topçu almam
Uyuyor. Dün Gardi İspanya'daysa görüştüğünü düşündüğüm bazı isimleri yazmıştım bu da onlardan biriydi. Hatta bir u23'te Luka Sucic olma ihtimali var ismi çıkarsa şaşırmam.u23 e uyuyor mu bu
15 kişi ile oyanacaz ( gülerek)3 orta saha geleceğini mi sanıyorsun
Anladigim kadariyla3 orta saha geleceğini mi sanıyorsun
Eslesmelerde 10 numara kullanmayiz. Saçma olur real çıkacak belki rakip 10 numara kullanıp orta sahayı mi düşürelimTimber 10da olmaz bence
3 yabancıdan fazlasına ihtimal vermiyorum zaten biri kanat, yerli olur mu bilemem.Anladigim kadariyla
Bi u23 os
Bi ü23os
Bi 10 no istiyoruz
Bütün haberler bunu isaret ediyor gibi geliyor bana. He yönetim langi bile beceremez ayri konu
Şuan için diyorsan bilmemde, Yaw buda forum klasiği reis , dünyaya en iyi futbolcuları veren 20 takım içine PSV, Ajax, Feyenord,Twente, Groningen,Az rahat girer , Nistelrooy, Overmarslar Fransa ligindenmi çıkıyor sankiHollandadan topçu almam
96 ajaxŞuan için diyorsan bilmemde, Yaw buda forum klasiği reis , dünyaya en iyi futbolcuları veren 20 takım içine PSV, Ajax, Feyenord,Twente, Groningen,Az rahat girer , Nistelrooy, Overmarslar Fransa ligindenmi çıkıyor sanki
Ifb marmusun tirnagini alamazdua edin marmoush'u göndermeye karar vermesin city
fb alır çünkü bizden önce bizden daha çok ihtiyaçları var