Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.720
- 11.624
- 1.473
SimitçiFelaket senaryosu
Fener ile şampiyonluk maçı.
Bizden 3 puan öndeler ve %100 kazanmalıyız ama Osimhen sakat.
Kim oynayacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SimitçiFelaket senaryosu
Kim oynayacak?
Goren de sanki toplanti odasina dinleme cihazi koydular sanacak. Masal yazmada ustlerine yokDursun Özbek bugünkü toplantıda şöyle listedeki isimlere baktı ve en çok Ederson’un kadroya dahil edilmesini istedi ve Ederson için şartlar zorlanacak..
Galatasaray 22 Ocak Perşembe günü akşamı için bir transferde uçuş planlaması hazırlıyor. (Erdem Açıkgöz)
İki dk keyiflendik ya iki dk kafa dağıttık hemen olumsuz basın.Felaket senaryosu
Kim oynayacak?
Fazla takıyorsun bunları zamanında İcardi icin aynısı dendi Melo gelmesin bidon dendi liste uzar giderNoa Lang başımızı ağrıtır , gelin vazgeçin bu transferden. Gamsız bencil ve disiplinsiz
Abi bilmiyorum da risk değil mi sence. Yani çok iyi tamir edilmiş pert araba almaya benziyor biraz.Aga öyle mantık mi olur aradan 4 yıl geçmiş sonra hiç sakatlanmamis bile doğru dürüst
Süper olurda, Osimheni niye sakatliyosun, Skrinarı sakatlaFelaket senaryosu
Kim oynayacak?
Ülkesinin dünya kupasina gidecek olan aday kadrosunda olmak isteyen tecrübeli ve kaliteli bir on numara lazim
4 yıl geçmiş ne riski olacak çocuk ozamandan beri oynuyor, genç yaşta kırık olması daha iyi hem çünkü gençken cabuk iyileşir kemik yaşlı olsa daha büyük sorun olabilirdiAbi bilmiyorum da risk değil mi sence. Yani çok iyi tamir edilmiş pert araba almaya benziyor biraz.
Oynayamıyor sanırım alsan bile, 3. takım mevzusu.gedson süprizi olurmu
10 numara değil ama kaliteli topçu
Sanmam yeni gitti yüksek bonservisle , ama Rusya'dan topçu alınırdıgedson süprizi olurmu
Liverpool gitti capraz baglari yirtmis olan wirtze 130m döktüAbi bilmiyorum da risk değil mi sence. Yani çok iyi tamir edilmiş pert araba almaya benziyor biraz.
Çünkü bizde yedek yok. Onlarınki şanssızlık bizimki salaklık olurSüper olurda, Osimheni niye sakatliyosun, Skrinarı sakatla
Saglikliysa on numaraya istediğim ilk isim Maddison. İngiltere falan haberleri çıkınca aklıma o geldi direkt.10 numara değil ama kaliteli topçu
Gerçi doğru yaşının genç olması faktörü var. Zaten alabileceğimizi de sanmıyorum. İyi para bayılmışlar. Devre arasında 30'dan aşağı bırakmazlar.4 yıl geçmiş ne riski olacak çocuk ozamandan beri oynuyor, genç yaşta kırık olması daha iyi hem çünkü gençken cabuk iyileşir kemik yaşlı olsa daha büyük sorun olabilirdi