Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle yorum mu olur lan. Benimde aklımda bazı seyler Kalıyor. Çoğu b.ktan seyler
Fransa U19 takımından birisini say desen bu arkadaşı sayabilirdim belki, demek ki bir şeyler yapmış :asd: Şaka bir yana cidden nasıl bir futbolcudur hiçbir fikrim yok, eskisi gibi futbolcu analizleriyle de uğraşmıyorum. İsmini görünce anımsadım öyle

Bence Noa Lang transferi haksız yere gömülüyor. Lookman beklentisi, oyuncunun Napoli'de yedek kalması ve yönetime güvensizlik yüzünden insanlar çok ön yargılı.

Bana göre bu hamle Lookman’dan çok daha mantıklı, çünkü:

• Yaş Faktörü: Oyuncu daha genç ve bir sonraki satışı mümkün
  • Maliyet: Kiralık formülüyle geliyor, finansal riskimiz yok.
  • Finansal Esneklik: Satın alma opsiyonlu kiralama sayesinde tam bir 'win-win' fırsatı.
Lookman için 40 milyon euro bayılacağımıza, Barış Alper’den formayı kapma potansiyeli olan Lang’ı 1-2 milyon euroya kiralamak çok daha akıllıca. Böylece asıl yangın yeri olan merkez orta sahaya kaliteli bir transfer için bütçe ayırabiliriz.
güneyim lookman 3 tane no lang eder. Tek başına final almışlığı var bu adamın hem forvet arkası da oynuyor. Keşke o olsa ama ben no lang'a da okeyim çeşit lazım hücum hattına.

Lang ve U23 ön libero alıyorsan ileriye o Marmuşu alacaksın arkadaş

magassa da winner topçu suratı var 1.90 azman gibi herif. Sürekli takım da gezmemiş istikrarlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt