- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
Fransa'da Rennes, PSG, Reims alt yapıları bana daha iyi gibi geliyor
O yüzden buna daha sıcağım ama Mukau, Magassa'da olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransa'da Rennes, PSG, Reims alt yapıları bana daha iyi gibi geliyor
O yüzden buna daha sıcağım ama Mukau, Magassa'da olur.
Bunlar 2 sini alabilir mi yav. 2 si birlikte yalvarırım size gelmek istiyoruz deseler. Okan buruk oturacak yer yok der.yirenkyi mukau paketiyle uçuşa geçer takım
gamlı baykuşluğa ara ver beBunlar 2 sini alabilir mi yav. 2 si birlikte yalvarırım size gelmek istiyoruz deseler. Okan buruk oturacak yer yok der.
forma satışından pay mı
banlayın ya şunuAdımı Ahmet Magassa Sever olarak değiştirir misiniz???
Burhan kolpadan sallıyor. Bunun birşey bilme ihtimali yokBunu kabul edip 4500 TL'ye Lookman anahtarlığı satıp yanında forma hediye edelim derim
Fransa U19 takımından birisini say desen bu arkadaşı sayabilirdim belki, demek ki bir şeyler yapmışBöyle yorum mu olur lan. Benimde aklımda bazı seyler Kalıyor. Çoğu b.ktan seyler
Şaka bir yana cidden nasıl bir futbolcudur hiçbir fikrim yok, eskisi gibi futbolcu analizleriyle de uğraşmıyorum. İsmini görünce anımsadım öylegüneyim lookman 3 tane no lang eder. Tek başına final almışlığı var bu adamın hem forvet arkası da oynuyor. Keşke o olsa ama ben no lang'a da okeyim çeşit lazım hücum hattına.Bence Noa Lang transferi haksız yere gömülüyor. Lookman beklentisi, oyuncunun Napoli'de yedek kalması ve yönetime güvensizlik yüzünden insanlar çok ön yargılı.
Bana göre bu hamle Lookman’dan çok daha mantıklı, çünkü:
Lookman için 40 milyon euro bayılacağımıza, Barış Alper’den formayı kapma potansiyeli olan Lang’ı 1-2 milyon euroya kiralamak çok daha akıllıca. Böylece asıl yangın yeri olan merkez orta sahaya kaliteli bir transfer için bütçe ayırabiliriz.
- Yaş Faktörü: Oyuncu daha genç ve bir sonraki satışı mümkün
- Maliyet: Kiralık formülüyle geliyor, finansal riskimiz yok.
- Finansal Esneklik: Satın alma opsiyonlu kiralama sayesinde tam bir 'win-win' fırsatı.
bu gece hayırlısıyla 4. nöbet açılır ve bence en az 2 transfer gelir4.nöbeti uğurlu biri açsın.
Ha bunlar müthiş transfer yapacak özgüveni veriyor ben gamlı baykuşluk yapiyom ha Bektaş Veli dayıgamlı baykuşluğa ara ver be
Deniz Zorlu kolpacısının hakkımı verdiği görülmemiştir zaten, kimse adını bile bilmezken söyledik.Sadece ben değil @Keramettin TANRIVERDİ de söylemişti