Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Bu anket kapanacak: .
Osimhen + Vlahoviç + Kolo Muani şöyle bir santrafor rotasyonu keser mi beyler?!

u23 santrafor. Benfica'da bekleneni pek veremedi. 2. forvet ve kanatlarda da oynatıldı diye biliyorum. Çok hareketli ama Benfica'da benim izlediğim maçlarda bitiricilik kötü ve top kayıpları yüksekti ama ben sadece bazı CL maçlarında izledim onlarda da sonradan oyuna girmişti.

Shomudurov veya toure ismi ciktiysa

Aziz yıldırım aynı kafada

Son webo kuytli kadroda kalmış akli

Bence kural icin toureyi alirlar
Başarısız olacağını düşünüyorum azizde şuan kasa kolaylığı yapacak durum yok bence piyasa uçmuş durumda yıldız oyuncu almazlar 2. 3.kalite adamlara giderler muhtemelen 2010 lar da ki kafayla orta sınıf adamlar biz sağlam transferler yaparsak taraftar azizi yer ilk başarısızlıkta

u23 santrafor. Benfica'da bekleneni pek veremedi. 2. forvet ve kanatlarda da oynatıldı diye biliyorum. Çok hareketli ama Benfica'da benim izlediğim maçlarda bitiricilik kötü ve top kayıpları yüksekti ama ben sadece bazı CL maçlarında izledim onlarda da sonradan oyuna girmişti.

yedek santrafora göre ve yaşına göre istatistikleri fena değil. kaç para istedikleri önemli. 22,5 a almışlar

3 yabancı hakkını forvet mevkisine kullanmak manasız olur kanaatindeyim.
Hamzaoğlu dayım gene çok dengeli düşünüyor

İyi de dayı ben bu takımda arjantinli süper star icardiyi ispanyalı ultra star moratayı nijeryalı mega star osimheni yan yana oynarken gördüm

Dzeko var en nesri var cenk var osimhen nerede oynuycak diyenlerin durumuna düşmeyelim :asd:

Barış'ın 22/23 hali gibi rotasyon oyuncuları bulmak lazım. Adı geçen İbrahim Kaya bu profile uyuyorsa alınsın mesela.

Arthur Atta konuşuluyordu bir ara +4’e 2 haftayla yetişmiş üstelik.. Zaniolo artı bir miktar iyiydi

6a27d748843ef4d8327b5d07.jpg

Yeşilodun bize olmaz mı ki ya...

Thuram hamlesi yapılıp diğer mevkilerde satışlara bağlı hareket edilmeli.

10 Yabancı

1. Sallai
2. Singo
3. Sanchez
4. Jakobs
5. Torreira
6. Lemina
7. Thuram
8. Sara
9. Sane
10. Osimhen

U23 (+4)

1. Nhaga

Kalan 3 kontenjan için

1. Kanat Forvet
2. Santrafor
3. Stoper / Bek

seçenekleri değerlendirilir.

Ama atıyorum

Sara'ya 35+ teklif geldi satarsın. Ona göre kanat ya da forveti U23 yerine iyi fırsat çıkarsa onu da alabilirsin. U23'ü de bu sefer Sara yerine 10 Numara vs alabilirsin

Geri
Üst Alt