- 29 Ocak 2024
- 7.797
- 6.551
- 568
Osimhen + Vlahoviç + Kolo Muani şöyle bir santrafor rotasyonu keser mi beyler?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orta saha ve kanatlarda Kaan Ayhan,İlkay filan gibi olur herhaldeOsimhen + Vlahoviç + Kolo Muani şöyle bir santrafor rotasyonu keser mi beyler?!
Okan hocamızın orta saha alerjisi var zaten diğer bölgelere sokaktan adam toplasak kafiorta saha ve kanatlarda Kaan Ayhan,İlkay filan gibi olur herhalde
Başarısız olacağını düşünüyorum azizde şuan kasa kolaylığı yapacak durum yok bence piyasa uçmuş durumda yıldız oyuncu almazlar 2. 3.kalite adamlara giderler muhtemelen 2010 lar da ki kafayla orta sınıf adamlar biz sağlam transferler yaparsak taraftar azizi yer ilk başarısızlıktaShomudurov veya toure ismi ciktiysa
Aziz yıldırım aynı kafada
Son webo kuytli kadroda kalmış akli
Bence kural icin toureyi alirlar
3 yabancı hakkını forvet mevkisine kullanmak manasız olur kanaatindeyim.Osimhen + Vlahoviç + Kolo Muani şöyle bir santrafor rotasyonu keser mi beyler?!
u23 santrafor. Benfica'da bekleneni pek veremedi. 2. forvet ve kanatlarda da oynatıldı diye biliyorum. Çok hareketli ama Benfica'da benim izlediğim maçlarda bitiricilik kötü ve top kayıpları yüksekti ama ben sadece bazı CL maçlarında izledim onlarda da sonradan oyuna girmişti.
Hamzaoğlu dayım gene çok dengeli düşünüyor3 yabancı hakkını forvet mevkisine kullanmak manasız olur kanaatindeyim.

tjk kovaliyorVlahovic ismi beş ürkütüyor umarım olmaz bu iş
tecavüzcü davarın şanlı formamız ile ilgisi olmamalı![]()
Yeşilodun bize olmaz mı ki ya...