Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    149
  • Bu anket kapanacak: .
Bernardo kaç numarayı giyer onu konuşalım artık. 10 numara ve 20 numara dolu.
Şu an 10 numara pozisyonu için gelecek hangi yetenek olursa olsun #14 giymeli bence. 10 numara kadar çok seviyorum #14'ü

giphy.gif
732c97bf56b077941789f268e32d4dba.jpg

Ne güzel şampiyonluk kutlamalarında böyle şarkılı türkülü eğleniyorduk :

4962 (3).webp

lanet transfer dönemi başladı başlayalı yine bu haldeyiz :

231 (11).webp

Bilgilendirme yok, piyasada bir dünya kolpa çıkıyor. Bir tane yönetici siz ne yapıyorsunuz demiyorlar. Yine taraftar ve ultraaslan sosyal medyadan yangın çıkarınca alel acele abuk sabuk işlere kalkisacaklar. En sonda gardiye bize birşeyler bul diyip, reklam yapacaklar.

Kıstas Locatelli olunca hiçbir 6 numara içime sinmiyor. GS için tam hayalimdeki adam; lider karakteri yüksek, top rakipteyken tempolu sert duvar, kendisindeyken tam bir regista. En formda haliyle bile Lemina filan hikayedir yanında. Hocasıyla, başkanla ters düşse, bir şeyler olsa da parçalıyı giydirebilsek keşke. Takınca takıyorum ben de bazen böyle...

Evet Icardi konusu hala netleşmedi
Bence netleşti. Başkan heralde kör ve sagır degil. Bir kısım taraftar istese de cogunlugun adamın kalmasını istemedigini biliyor. Üstelik hocan istemiyor, zaten oynatmıyorda. Oynadıgında da adam gecen sene bos kaleye yuvarlamak dısında futbol ile alakalı birsey yapmamıs. Takımının 50 mac oynayan oyuncuları bireysel ya da milli takımda calısırken bu arkadas sahilden foto paylasıyor. Hala bu adama kontrat öneriyorsa kontenjan dolsun, taraftar da transfer falan diye kafa ütülemesin diyedir. Yoksa İcardiden 33 yasında bisey cıkacagına inanmayacak kadar tecrubeli bir adam kendisi. İcardi de su an bırak 5 milyonu baska bir takımdan 1 milyonluk bir kontrat bulamaz, o da adı gibi biliyor. O yuzden baskan da icardi de bu işin bizim sırtıma yük olacagı konusunda zaten anlamış ama İcardi bey'în tatilini bekliyoruz.

Geri
Üst Alt