- 23 Ocak 2019
- 24.344
- 31.875
- 2.233
#14Bernardo kaç numarayı giyer onu konuşalım artık. 10 numara ve 20 numara dolu.
Şu an 10 numara pozisyonu için gelecek hangi yetenek olursa olsun #14 giymeli bence. 10 numara kadar çok seviyorum #14'ü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#14Bernardo kaç numarayı giyer onu konuşalım artık. 10 numara ve 20 numara dolu.
John Duran hayırlı olsun.para olacakta Barco yu alacaksın
John Duran hayırlı olsun.
Duyumcan ErdenYuh ulan bu kadar mi sıkıldınız![]()
Abi termostat örneği attım bir adet sollatekler, dün sadece onun üzerinde çalıştım bugün Danfoss var meselaDuyumcan Erden
Bence netleşti. Başkan heralde kör ve sagır degil. Bir kısım taraftar istese de cogunlugun adamın kalmasını istemedigini biliyor. Üstelik hocan istemiyor, zaten oynatmıyorda. Oynadıgında da adam gecen sene bos kaleye yuvarlamak dısında futbol ile alakalı birsey yapmamıs. Takımının 50 mac oynayan oyuncuları bireysel ya da milli takımda calısırken bu arkadas sahilden foto paylasıyor. Hala bu adama kontrat öneriyorsa kontenjan dolsun, taraftar da transfer falan diye kafa ütülemesin diyedir. Yoksa İcardiden 33 yasında bisey cıkacagına inanmayacak kadar tecrubeli bir adam kendisi. İcardi de su an bırak 5 milyonu baska bir takımdan 1 milyonluk bir kontrat bulamaz, o da adı gibi biliyor. O yuzden baskan da icardi de bu işin bizim sırtıma yük olacagı konusunda zaten anlamış ama İcardi bey'în tatilini bekliyoruz.Evet Icardi konusu hala netleşmedi
BakayimAbi termostat örneği attım bir adet sollatekler, dün sadece onun üzerinde çalıştım bugün Danfoss var mesela
TR tekliflerini reddetmiş. Roma ile devam edecek diyor İtalyan medyası.Zeki zu Fener