Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 113.815
- 101.062
- 5.238
Listemdeki Kane 2 gol atmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl etkilemiyor? Hocam biraz mantıklı düşün. Sen 10+4 oyuncu alabiliyorsun yabancı adamlar sınırsız alabiliyor. Senin ilgi alanlarından mesela Sporting 6-8 mevkisine Issia Doumiba'yı alıyor 20+ milyona orta sahaya bir de üstüne yine orta sahaya Silas Andersen'i alıyor. Zaten 3 tane de orta sahada Portekizli olmayan oyuncusu var o mevkiler için. Bak 2 oyuncunun oynayacağı yer için 6 yabancı oyuncu mesela. Sen bunu yapamıyorsun. Yabancı sınırlaması nasıl etkilemez diyorsun hiç anlayamadım. Bakış açın yabancı sınırını, TR şartlarını hiç hesaba katmıyor.Bu oyuncular sınırı ya da kaliteyi etkilemiyor bence.
Nasıl scouting bu 60-70 milyon istenmiş
30m diyorlar bir de yahu. 30m a At alırım benYirenkyi kürenkyi isimleri lütfen listelerimize almayalım
Bu oyuncular zaten kaliteli aldiginda da yas olarak etkilemiyor diye diyorum ben. Burada ne oyuncu ne de alan takim ustten bakanların tavrını hak etmiyor zaten ispatlamak zorunda da degil ne kulup ne oyuncu.Nasıl etkilemiyor? Hocam biraz mantıklı düşün. Sen 10+4 oyuncu alabiliyorsun yabancı adamlar sınırsız alabiliyor. Senin ilgi alanlarından mesela Sporting 6-8 mevkisine Issia Doumiba'yı alıyor 20+ milyona orta sahaya bir de üstüne yine orta sahaya Silas Andersen'i alıyor. Zaten 3 tane de orta sahada Portekizli olmayan oyuncusu var o mevkiler için. Bak 2 oyuncunun oynayacağı yer için 6 yabancı oyuncu mesela. Sen bunu yapamıyorsun. Yabancı sınırlaması nasıl etkilemez diyorsun hiç anlayamadım. Bakış açın yabancı sınırını, TR şartlarını hiç hesaba katmıyor.
Piyasa değeri yüksekmiş de Hollanda’dan bek alınmaz
Fenerin kac yabancisi oldu kardeşim
14+4 falan olacak sınır bu gidişleFenerin kac yabancisi oldu kardeşim
Piyasa değeri yüksekmiş de Hollanda’dan bek alınmaz