Bu oyuncular sınırı ya da kaliteyi etkilemiyor bence.
Nasıl etkilemiyor? Hocam biraz mantıklı düşün. Sen 10+4 oyuncu alabiliyorsun yabancı adamlar sınırsız alabiliyor. Senin ilgi alanlarından mesela Sporting 6-8 mevkisine Issia Doumiba'yı alıyor 20+ milyona orta sahaya bir de üstüne yine orta sahaya Silas Andersen'i alıyor. Zaten 3 tane de orta sahada Portekizli olmayan oyuncusu var o mevkiler için. Bak 2 oyuncunun oynayacağı yer için 6 yabancı oyuncu mesela. Sen bunu yapamıyorsun. Yabancı sınırlaması nasıl etkilemez diyorsun hiç anlayamadım. Bakış açın yabancı sınırını, TR şartlarını hiç hesaba katmıyor.

!

Ekli dosyalar

• HLCAJ8lXYAAAP0A.webp
    HLCAJ8lXYAAAP0A.webp
    85,2 KB · Görüntüleme: 10
Nasıl etkilemiyor? Hocam biraz mantıklı düşün. Sen 10+4 oyuncu alabiliyorsun yabancı adamlar sınırsız alabiliyor. Senin ilgi alanlarından mesela Sporting 6-8 mevkisine Issia Doumiba'yı alıyor 20+ milyona orta sahaya bir de üstüne yine orta sahaya Silas Andersen'i alıyor. Zaten 3 tane de orta sahada Portekizli olmayan oyuncusu var o mevkiler için. Bak 2 oyuncunun oynayacağı yer için 6 yabancı oyuncu mesela. Sen bunu yapamıyorsun. Yabancı sınırlaması nasıl etkilemez diyorsun hiç anlayamadım. Bakış açın yabancı sınırını, TR şartlarını hiç hesaba katmıyor.
Bu oyuncular zaten kaliteli aldiginda da yas olarak etkilemiyor diye diyorum ben. Burada ne oyuncu ne de alan takim ustten bakanların tavrını hak etmiyor zaten ispatlamak zorunda da degil ne kulup ne oyuncu.

Listeniz 50 m euro ise birakin profesyonel ekip baksin ama bunu yapacak kişi yonetim zaten. Zaten oyle de olmali. Ne demek ya genc var ama 50 m euro. Alanlar uzayda mi yasiyor..

Bu transfer dönemi en uzak durulması gereken oyuncu rafael leao. Çöpün önde gideni durumunda şu an, ayakta duracak hali kalmamış . Alanın elinde patlar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt