Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.292
- 60.147
- 3.473
Gellll
allah korusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gellll
Eee çindeki adam içinde yananlar bizlerdik yine.adam italyadan geliyor çinden değil + son sakatlandığında euro 7 falandı
Bana kızmayın - umarımda bu lafımı yerim , (hatta aksini kanıtlasın seve seve yerim )
ben adamı beğenmedim... net şut yok 3 videosunu izledim, penaltı var baya bir, kısa sektirme hareketi ve bireysel çalımı iyi ama şut vs tıngır mıngır hep - hiç hayal ettiğim (hatta sevdiğim) tür bir şey çıkmadı izlediklerimden.
7Milyon-30 yaş - üzerine izlediğim kısa videodaki Şut vs benim arzuladığımdan epey uzak...
he birde FORVET diye girilmesi OSahaya bütçe kalıyormu diye kafamı kurcalıyor....
kupon adamı 2M na bitiremiyoruz belli ki 3 -4 gündür , buraya 7 vermek , ne bileyim garibime geliyor.
Teixera ile farkı şu Teixera buraya gelmeden önce uzun süre top oynamadı, üst düzey liglerde yıllardır yok. Bu adam ise Seri A'da 3 senedir çok üst düzey oynuyor.Ulan Alex Teixera çıkmasın bu heriften. Geçen sene Teixera içşn yanıyordu buralar. Şimdi panik oldum birden.
Çok net ahmette gitti transfer duyumu geldi ciddi şekilde.iyi bir topçuyla anlaşma arifesindeyken motzun forumdan tüymesi tesadüf mü?
trezeguet neden bu kadar gecikti diye yardırıyordur twitterda şimdi
Valla videolardan gördüğüm kadarıyla bana da forvette ziyade 10 numara gibi geldibu adam 10 No mu serbest hareketli forvet mi ?
Aynen koy oraya serbest dolaşsın oyuncu prese de yatkın bir tip olduğu için defansif sorun da çıkarmaz.4-2-3-1 'de yunusla kerem'in arası diyorsun yani
iyi bir topçuyla anlaşma arifesindeyken motzun forumdan tüymesi tesadüf mü?
trezeguet neden bu kadar gecikti diye yardırıyordur twitterda şimdi
Muslera
Mert Nelson Abdulkerim Van. annhold
Fernando selson
Solbakken Pedro Kerem
Transfer
Tamam tamam ben bile izledim bu herifi. İyi topçu. Ateşinizi düşürmeye çalışıyorum sadece.Teixera ile farkı şu Teixera buraya gelmeden önce uzun süre top oynamadı, üst düzey liglerde yıllardır yok. Bu adam ise Seri A'da 3 senedir çok üst düzey oynuyor.