Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joao Pedro’nun istatistiklerine baktim da adamin kilit pas ortalamasi dusuk, adam gecme ortalamasi da pek yuksek degil, defansif istatistiklerine baktim top kapma ve calma ortalamasi cok dusuk. Ofansif orta saha ve second striker olarak oynuyor. Gecen sezon ligde 13 gol, 20/21 sezonunda 16 gol ve 19/20 sezonunda 18 gol atmis.

ha şu açıdanda bakarsak gayet umut verici ,

10 no / forvet arkası tutarlı adam bulmak epey zor iş, bu açıdan sevindirici (Talisca hikaye idi bana göre - imkansız iş yani)

agresif top kapan 6 çözülürse harika olur (8 sanson adı çoğaldığı için katmadım - orasıda iyi olmalı)

Joao Pedro’nun istatistiklerine baktim da adamin kilit pas ortalamasi dusuk, adam gecme ortalamasi da pek yuksek degil, defansif istatistiklerine baktim top kapma ve calma ortalamasi cok dusuk. Ofansif orta saha ve second striker olarak oynuyor. Gecen sezon ligde 13 gol, 20/21 sezonunda 16 gol ve 19/20 sezonunda 18 gol atmis.
fenerdeki alex tarzı bir adam, ofansif yönü kuvvetli

hayırlısı olsun diyelim o zmaan bitti gibi duruyor dış medya böyle girdiğine göre - valla inşallah sizlerin dediği gibi olur.

ben şu yorumumu yemğe razıyım çatır çatır. (son 2 satırı hariç - o kısım adam ile değil bizim transfer politikamızla ilgili)
Ben geleceğine pek ihtimal vermiyorum. Oyuncu ile anlaşma tamam demediler bence oyuncu Seri A'da devam etmesi yüksek ihtimal. Yarın öğreniriz zaten eğer bittiyse yarın haberler gelmeye başlar.

Son düzenleme:
Savasci
Hirsli
Disiplinli
Paylasimci
Inceci
Gozlemci
Pasci
Sutor
Brezilyali
10 no
Skorist

Daha ne olsun be

Icime sindi

Su an cenk ergün:

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt