Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.379
- 24.472
- 3.093
cengo taliscayla günlerce milleti oyalayıp arkadan pedroyu bitirmeye çalışmış. helal be
Belli olmaz taliscayı da alıp Eyüp spora verebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cengo taliscayla günlerce milleti oyalayıp arkadan pedroyu bitirmeye çalışmış. helal be
1-2 tane katkı verecek adama saçsınlar gerisi toparlanabilir olmak kaydıyla.yine saciyor dursun baskaninin paralarini...
aldığı pedro da tam talisca tarzı golcü,yardımcı forvet tarzında bir 10 numara. üstelik daha üst ligde oynamış haliBelli olmaz taliscayı da alıp Eyüp spora verebiliriz.
evde dans ediyorumwuhaa bide batshuayi haaa donaaaatttttt
Hay ağzına sağlık renktaştalisca salağı geleceğine joao pedro gelsin 10 kat iyidir
bu sene morutzanı kazanmamız lazım..
fenerdeki alex tarzı bir adam, ofansif yönü kuvvetliJoao Pedro’nun istatistiklerine baktim da adamin kilit pas ortalamasi dusuk, adam gecme ortalamasi da pek yuksek degil, defansif istatistiklerine baktim top kapma ve calma ortalamasi cok dusuk. Ofansif orta saha ve second striker olarak oynuyor. Gecen sezon ligde 13 gol, 20/21 sezonunda 16 gol ve 19/20 sezonunda 18 gol atmis.
Ben geleceğine pek ihtimal vermiyorum. Oyuncu ile anlaşma tamam demediler bence oyuncu Seri A'da devam etmesi yüksek ihtimal. Yarın öğreniriz zaten eğer bittiyse yarın haberler gelmeye başlar.hayırlısı olsun diyelim o zmaan bitti gibi duruyor dış medya böyle girdiğine göre - valla inşallah sizlerin dediği gibi olur.
ben şu yorumumu yemğe razıyım çatır çatır. (son 2 satırı hariç - o kısım adam ile değil bizim transfer politikamızla ilgili)
1.5 alsa süper bi transfer olur aslındabatsh 3.1almıştı bjkden maaşı çok yüksek fpsi düşük