Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam italyadan geliyor çinden değil + son sakatlandığında euro 7 falandı
Eee çindeki adam içinde yananlar bizlerdik yine.

Ben işin gırgırındayım. Ben bile bir kaç maç özeti izlerken beğenmiştim herifi.

Ama daha 6 ve 8 var ilk almamız gereken. Tersten gidiyoruz yine hedefe. Forvet siz kaldığımız sezon gibi olacak yine. Benim korkum o.

Hoca istedi FT istedi laflari garip geliyor scout ekibi buluyor bu adamlari ve ayni ekip devam ediyor Terim sadece olur alin demistir futbolcudan anladigi filanda yok

Cicaldau Morutan ve Muhammedide istedi ve oynatmadi iyiki Terim yok adam mindar eder birakirdi

hayırlısı olsun diyelim o zmaan bitti gibi duruyor dış medya böyle girdiğine göre - valla inşallah sizlerin dediği gibi olur.

ben şu yorumumu yemğe razıyım çatır çatır. (son 2 satırı hariç - o kısım adam ile değil bizim transfer politikamızla ilgili)

Bana kızmayın - umarımda bu lafımı yerim , (hatta aksini kanıtlasın seve seve yerim )

ben adamı beğenmedim... net şut yok 3 videosunu izledim, penaltı var baya bir, kısa sektirme hareketi ve bireysel çalımı iyi ama şut vs tıngır mıngır hep - hiç hayal ettiğim (hatta sevdiğim) tür bir şey çıkmadı izlediklerimden.

7Milyon-30 yaş - üzerine izlediğim kısa videodaki Şut vs benim arzuladığımdan epey uzak...

he birde FORVET diye girilmesi OSahaya bütçe kalıyormu diye kafamı kurcalıyor....

kupon adamı 2M na bitiremiyoruz belli ki 3 -4 gündür , buraya 7 vermek , ne bileyim garibime geliyor.

Ulan Alex Teixera çıkmasın bu heriften. Geçen sene Teixera içşn yanıyordu buralar. Şimdi panik oldum birden.
Teixera ile farkı şu Teixera buraya gelmeden önce uzun süre top oynamadı, üst düzey liglerde yıllardır yok. Bu adam ise Seri A'da 3 senedir çok üst düzey oynuyor.

iyi bir topçuyla anlaşma arifesindeyken motzun forumdan tüymesi tesadüf mü?
trezeguet neden bu kadar gecikti diye yardırıyordur twitterda şimdi
1656454154671.webp

şu şekil gelir yarın oyuncuyu bklamaya

Teixera ile farkı şu Teixera buraya gelmeden önce uzun süre top oynamadı, üst düzey liglerde yıllardır yok. Bu adam ise Seri A'da 3 senedir çok üst düzey oynuyor.
Tamam tamam ben bile izledim bu herifi. İyi topçu. Ateşinizi düşürmeye çalışıyorum sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt