- 8 Temmuz 2015
- 35.882
- 70.732
- 3.893
Ndombele 4m
Torreira 4m
Gueye 3.5m
Carvalho 3.5m
Joao Mario 3m
Morgan Sanson 2.5m
Fernando 1.5m
bizden isteyecekleri min maaşlar. evet kimleri istiyonuz buradan
Ayrim yapmam hepsini alak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele 4m
Torreira 4m
Gueye 3.5m
Carvalho 3.5m
Joao Mario 3m
Morgan Sanson 2.5m
Fernando 1.5m
Ayrim yapmam hepsini alak
Mario ve Fernando disinda hepsi gelebilir no prob.Ndombele 4m
Torreira 4m
Gueye 3.5m
Carvalho 3.5m
Joao Mario 3m
Morgan Sanson 2.5m
Fernando 1.5m
Niye carvalhoyu istemez misine madem kalktılar - bizde yedik içtik eğlendik, bizde kalkalım .. daha yapılcak transferler var
IstemezNiye carvalhoyu istemez misin
O dedigin tabi best casebenim tercihim torreira+gueye olurdu önlerine de skorer bi 10
ama tahminim carvalho+sanson olacak
hala asker10 duyumunun çıkmaması seni de endişelendirmiyor muömer ve taylanın shutlanması gibi mühim meseleler ne zaman gündeme gelecek
Oyuncuyu beğen veya beğenme okey ama kanat ile dos oyuncusunu karşılaştırmak yanlış olmuş.su adam carvalhodan iyi degilse bende bisey bilmiyorum .carvalho alıcak saga sola pas atıcak 3.5 milyon euro maas alıcak bu cocuk hem genc hemde dripling özelligi üst düzey
hala asker10 duyumunun çıkmaması seni de endişelendirmiyor mu
yorumlayamıyorum takip etmedim kendisini çünkü çok - özellikle betis sürecini. futbol olarak bakamıyorum o yüzden.Niye carvalhoyu istemez misin
Carvalho-Sanson gelirse 3. orta saha için kimi istersin?benim tercihim torreira+gueye olurdu önlerine de skorer bi 10
ama tahminim carvalho+sanson olacak
Fernando kim 1.5m kim ya geçiniz .
Carvalho hiç içime sinmiyor, kanatlar da bu kadar zayıfken orta sahada özellikle 6 numaramızın ikili mücadele kralı olmasını beklerim.