Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 orta saha alınacaksa bunlardan birisinin kalite ve maliyet açısından mantıklı olan Antalyasporlu Fernando olmasını isterim

Mehmet Özcan fenerli birisi ayrıca saglamda galatasaray düşmanıdır bu sitede haberleri paylaşılıyor bazen yöneticiler bile yapıyor

ada f.webp

PSG deki İdris bizim aradigimiz adam fakat zenci ve yaşı biraz soru işareti 3 4 yıllık bir sözleşme ister ki bizim tabuta çivi çakmak demek

Carvalho hiç içime sinmiyor, kanatlar da bu kadar zayıfken orta sahada özellikle 6 numaramızın ikili mücadele kralı olmasını beklerim.

Türk futbolcuların TL kontratlarında enflasyon farkı yok mu? her yerde kerem 8 alıyor abdülkerim 17 diye konuşuluyor. Kerem'in sözleşmesinde enflasyon farkı yok mu şimdi?

Niye carvalhoyu istemez misin
yorumlayamıyorum takip etmedim kendisini çünkü çok - özellikle betis sürecini. futbol olarak bakamıyorum o yüzden.

yaş 30 - maaş yüksek - elimize maliyet yapışmasın düşüncesindeyim.

Çünkü bu sene şampiyon olursak ve arkaplanda yönetim futbol dışı proje olaylarında ilerlemeler yaparsa , CL kafası için esas uçak muhabbeti yapılabilir abartmadan.

ha dersenki 1+1 yıl kontrat yapılır - gomiste olması gereken sezonluk performans kriterini yakalrsa 1 yıl uzar olayı ..tmm eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt