Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
marcao zenit'i reddetti sevillada oynamak istiyor haberlerini girmeye başladılar ispanyada. kaynak tr basını. marcao sus ula
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?solbakkene isindim gibi
Solbakkeni alıp sağda oynattıktan sonra Sağbakken'e çevirdiğimiz de hem sol hem sağbakken şeklinde iki oyuncu şeklinde yararlanacağımızdan dolayı bende ısındım.solbakkene isindim gibi
miguel crespo gibi bir oyuncu lazım bize bence. berkanın ayağı iyi olanı o adamtop kapan 6 no alacaksak bence genç alalım ki bu tür oyuncular fizikten düşünce çekilmiyorlar
oyun kurucu 6 alacaksak fernando gibi tecrübeli oyuncular alabiliriz
Aynen oyle bu tip adamlar sistem takimlarinda oynar bizim gibi takimlarda ise yaramazlar adam kamyon gibi her deplasman macinda kisa boylu adamlar bunun icinden gecer umarim ismine bakilarak alinmaz nzonzi bundan iki kat iyo topcuyduşu william carvalho'yu bir tek ben mi beğenmiyorum yahu çok ağır değil mi pas verirken bile ağır çekimde veriyor.
Solbakkeni alıp sağda oynattıktan sonra Sağbakken'e çevirdiğimiz de hem sol hem sağbakken şeklinde iki oyuncu şeklinde yararlanacağımızdan dolayı bende ısındım.
Derhal. @Emrah DuvarBen yatak odası takımı istiyorum
Tam bizim ligin oyuncusu iste bu adami cekip alin takimin yarisini yapmis oluruz bu kadar isimden bizim lige en uygunu bu oyuncu muazzamtorreira mı oha