Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao zenit'i reddetti sevillada oynamak istiyor haberlerini girmeye başladılar ispanyada. kaynak tr basını. marcao sus ula

top kapan 6 no alacaksak bence genç alalım ki bu tür oyuncular fizikten düşünce çekilmiyorlar

oyun kurucu 6 alacaksak fernando gibi tecrübeli oyuncular alabiliriz

şu william carvalho'yu bir tek ben mi beğenmiyorum yahu çok ağır değil mi pas verirken bile ağır çekimde veriyor.
Aynen oyle bu tip adamlar sistem takimlarinda oynar bizim gibi takimlarda ise yaramazlar adam kamyon gibi her deplasman macinda kisa boylu adamlar bunun icinden gecer umarim ismine bakilarak alinmaz nzonzi bundan iki kat iyo topcuydu

sol ayaklı sağ kanat oyuncusunun yanına bir tane daha sol ayaklı sağ kanat oyuncusu almayı uygun görmüyorum

solbakken gelmesin

Orta sahasızlıktan dolayı ense kökümde fıtık oluştu.

Bizim 6 ve 8 olarak bulmamız gereken modal Fernando - Ndiaye modeli. Direkt bu filtreyle aramamız lazım ya.

Fernando: Dozunda sertlik, pozisyon bilgisi, ayağı süper olmasa da iyi. Bir iki tık altı Josef Bjkyi şampiyon yaptı.

Ndiaye: Sertlik var, tempo var, dripling var, skor katkısı var. Hepsinden biraz biraz var ama hepsi var. Ndombele bulamıyorsak da prime Ndiaye filtresiyle birini bulmamız lazım.

2017'de bu ikili takımın çehresini geceyken gündüz yapmıştı. Yine böyle tipler bulsak yine yapar ama ne kadar kariyerli isimler baksak da yanlış profillere bakıyoruz bazen. 6 numaranın Marcao/Bardakçı'nın açığını kapatacak biri olması -5 gol yazar sezonda.

Bu arada kimse söz etmiyor ama yeni yabanci kuralina en hazir oldugu iddia edilen Fener hala Tisserand, Lemos, Novak, Gustavo, Meyer, Pelkas, Berisha, Samatta ve Allahyar'ı gönderemedi (26 Haziran).

Transfer döneminin bitmesine 74 gün kaldi.

1656249829392.webp

Geldi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt