Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Orta saha

kemal-sunal-tavuk.gif

Bana göre hala en çok bütçeyi ortasahalara harcamak lazım

Denayerin 10 M + vergi 4 yıllık ya da ilgimiz teklifimiz harbi varsa Mert Müldüre 8-10 M + 3-3.5 arası 3 yıllık maaş(attım kafadan) gibi harcamalardan 1 tanesi tercih edilmeli. Merti alacaksan Boey ve omar'dan gelr elde edip ona verilen parayı bir nevi tamponlamış olursun, stoperde de sadece lig+kupa kulvarında Nelsson (kalırsa) - Abdulkerim - Işık - Emin B. bence yeterli olacaktır.

Çünkü ortasahada 1 senelik değil bütün oyunu oturtacak 2-3 senelik adam alacağız gibi duruyor - en azından planlanıyor düşüncesindeyim. burda sağlam yatırım zaten ligi getirir gözüyle bakıyorum. Misal Ndombele olursa (maliyeti yüksek diye diyorum) onlare berer ofansı iyi olan bir isim daha ligin içinden geçeriz . Kanatlarda leziz zaten. Forvet hattında elden çıkarırsan yenisini koyarsın.

cüzdan.gif var diye bence deli paralar dökmeye gerek yok , AVL falan olsaydı eyvallah biraz daha harcansın derdim de...

ne bileyim güvenim var ama yönetim transfer konusunda iyi gidiyor , keşke şu muhabirleri biraz sakin ve daha net habere teşvik edebilseler.

Otuz yaş üstü Galatasaraya pek yaramıyor Drogba ve Sneijder ayrı tutalım gerçi Sneijder otuz değildi. Resmen adamlar Türkiye'ye tatile geliyorlar O yüzden genç potansiyelli futbolcular alacaksın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi rakiplerin muhabirlerine bak bi de bizimkilere acayip yaw

maksat isimleri ön plana çıksın - GSde krizden beslenen muhabir kitlesi var çünkü...
aynı şeyi düşünmüştüm bende ama hallolmayacak ya da büyütülecek şeyler değil benim kafamda.

transfer olmak isteyince "profesyonelim, kariyer "vs muhabbeti yapar bu muhabirler (onlara kalsa marcao 10'a bile gider)
içerde maaş olayında "o şunu alıyor hani bana" kriz ortamı tetiklemeye çalışırlar...e hani profesyonellik.

işleri güçleri yok...mehmetozcan 'da baya boş konuşmaya başladı son zamanlarda açıkçası.

yani ne olcak bardakçı alıyor diye taylan 19 Milyon mu isteyecek o performansı nsonucu ...

Kaliteli yerlinin maaşı 900k-1.2 M olur
Yabancılarda tahminim 1M - 2M arasında olacaktır kalibresine göre.

Otuz yaş üstü Galatasaraya pek yaramıyor Drogba ve Sneijder ayrı tutalım gerçi Sneijder otuz değildi. Resmen adamlar Türkiye'ye tatile geliyorlar O yüzden genç potansiyelli futbolcular alacaksın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o isimler istisna - hakiki dünya yıldızının yaşı olmazda dediğin doğru.

alacağımız adam max 27-28 yaşında olmalı 2-3 sene meyvesini yersin , performansı iyiyse son satışını yaparsın . diğer türlü çıkmıyorlar elden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mert Müldür'e 8 milyon euro verilirse ne yazık ki bu sezon sutopunu takip ederim

Mert Müldür'e 8 milyon euro verilirse ne yazık ki bu sezon sutopunu takip ederim
bu konuda ağır ikilemdeyim , saçma yerli kuralı olmasa kesinlikle değmez - zaten o fiyatı çekmeyebilirler.

6-8 M ama potansiyeli olan sağ bek için Avrupa pazarında fazla değil gibi
ama TR 'ye bakınca tabiiki anormal geliyor (düşün yani 3 sene önce olsa Bardakçı 1M maaş alacak desen herkesOK - ama şimdi bir anda 19-25-27 milyon yazılarını görünce oha diye bakıyoruz. psikolojik biraz)

Müldüre o paranın gömülmesi bencede soru işareti biraz ama Boey/Omar satışı yaparsan bakınca tamponlamış oluyorsun o bonservisi.

Ben aynı mantıkta Denayer'i (ki sakat/oynamadı gibi kaygıda var medyaya göre) 4 YILLIK - 10 M Eu + vergi bütçesini ayırmaktada ikilemdeyim aynı şekilde. Nelsson gitmeyecekse bardakcı almışısız ligin en iyi statli stoperi yerli adına , koy iki genç ligde oyna . o parayı orasahaya harca msial.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt