- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
dubaiden geri donuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevillaya 24.5 a, atalanta ya 20.5 e gitti öyle bakarsan
eğer 8,10 teklif ettiyseler , bizzat kendi zevcesinide istesinlerO sırada Monchi
![]()
O halde baya iyi para aliyoruz
Min 20 olması lazım bunun dediğine göre22 ye mi gidecek oluyor?
Dos olarak alacaksak çok iyi transfer olacak. İki yönlü olarak düşünüyorsak bu adam tek yönlü çünkü çok ağırBu adamı nasıl buluyorsunuz ? ben koyulan videolara bakınca adam arka tarfını kaldıramıyor defansif anlamda gibi gördüm , yaşta 30 - gelse gitmez kontrat sonuna kadar ... bilemedim. takip ettiğim bir adam değildi.
Bu cocukta biraz almanci malligi var sanirim
Angut angut twitler atip sonra bize aciklatmayin demek falan da komik bisey biliyosan yaz o zaman adam gibi salon takimi yatak odasi sanki ev diziyoruz aw
Oda olabilir ama gündem sıklaştı, gün içinde gelişmeler olabilir, dönüş için erken değil mi ya birde sezonu ne zaman açıyor ki İtalyanlar?dubaiden geri donuyor
Gittigi dekont = 20M. O halde 17-18+ bonus dogru. Iyidir
Bu arada gs umarım Nelsson ve Marcaoyu satıp Denayeri alır. Denayer-Abdulkerim ikilisi bizim için muazzam olurBeke aldıkları Kazımcan da gelecek vaad etmiyor. PVA da leş. Bu durumda Savunmaları bayagi patlak verir.![]()
Birazda gulelim